Medulin

U humanitarnoj akciji Svi za Nadiju svirat će Night Express

0
S konferencije u Medulinu
S konferencije u Medulinu

13. svibnja 2019. godine u vijećnici Općine Medulin održala se konferencija za medije na kojoj su načelnik Općine Medulin Goran Buić, predsjednica udruge Medulinart Ivana Demarin, PR udruge Sandra Veršić te osnivač i voditelj Medulin Craft Beer festivala Tomislav Pranjić najavili veliki humanitarni događaj „Svi za Nadiju“. Humanitarni događaj „Svi za Nadiju“ te proslava 10. rođendana udruge MedulinArt održati će se u Medulinu, kod Malina na vitar 16. svibnja 2019. godine s početkom u 19 sati. U slučaju vremenskih neprilika događaj će se održati u nedjelju 19. 5.2019. godine o čemu će udruga sve pravovremeno obavijestiti.

Načelnik Goran Buić čestitao je 10. rođendan udruzi Medulinart te naglasio kako su svojim dugogodišnjim radom postali „kulturni brand“ Općine Medulin te pohvalio inicijativu da svoj rođendan proslave u humanitarnom tonu. Ivana Demarin, predsjednica udruge Medulinart predstavila je rad udruge te naglasila kako je udruga najaktivnija kroz primijenjenu i likovnu sekciju, a trenutno je u procesu aktiviranja i foto sekcija. Udruga je u svom desetogodišnjem radu organizirala više od 100 izložbi, isto toliko i radionica te pokrenula nekoliko humanitarnih događaja. U prošloj su godini kroz humanitarne akcije donirali 80.000 kuna.

Sandra Veršić, PR udruge prisutnima je predstavila program proslave rođendana i humanitarne akcije koja započinje u 19 sati ispred Malina na vitar. Naglasila je da Medulinart u suradnji sa udrugom FB Puljani humanitarci koja je već održala niz programa u ovoj akciji organizira fotografsko-slikarsku izložbu na otvorenom. Trenutno je moguće sve fotografije (52 autora) pogledati na FB stranici udruge MedulinArt, rezervirati i kupiti, a isto će biti moguće učiniti i na samom događaju.

Glazbenu okosnicu pružit će fantastični Night Express dok će im „predgrupa“ biti modna revija medijski eksponiranih ličnosti i prijatelja udruge koji će nositi unikatni nakit i posebno dizajnirane majice za njih. Uz sve to biti će dostupna i lutrija u kojoj je svaki listić dobitan zahvaljujući prijateljima i sponzorima udruge. Nakon nastupa Night Expressa sve prisutne zabavljati će DJ Jinxe Groove.

Na samom događaju neće nedostajati ni hrane i pića, naglasila je Sandra, a za hranu će biti zaduženi prijatelji udruge Sticky fingers, a za piće Medulin Craft Beer Festival. Tomislav Pranjić, osnivač i voditelj Medulin Craft beer festivala istaknuo je kako će na događaju biti moguće probati 6 različitih piva te craft ginova. Sav prikupljeni iznos od fotografija, slika, nakita, majica i lutrije ide za obitelj Ucović malene Nadije.

Mogućnost uplate: Račun udruge FB Puljani humanitarci – nositelji akcije Nada za osmijeh, HR4723400091510992342, Opis plaćanja: Svi za Nadiju. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dolaskom na ovaj događaj podrže humanitarnu akciju te kroz zabavu, hranu, piće i druženje pomognu obitelji Ucović i maloj Nadiji!

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA