'Ćorluka me nagovorio'

Franka objasnila zašto je prekinula višegodišnju pauzu

0
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Mlada, lijepa i talentirana pjevačica Franka Batelić ne poznaje riječ neuspjeh, a svakim svojim novim angažmanom i pjesmom dokazuje da se u svakoj prilici daje do kraja. Tako je i tijekom posljednje dodjele Zlatnog Studija publiku osvojila duetom s iskusnim Darkom Domijanom, s kojim je besprijekorno izvela njegovu legendarnu pjesmu “Ulica jorgovana” unatoč visokoj temperaturi i prehladi. A uskoro će u filmskoj verziji poznatog Disneyjevog crtića Aladin pokazati i svoje glumačko umijeće, budući da je pjevala originalne pjesme, ali i sinkronizirala glas Aladinove ljubavi, Jasmine, piše Jutarnji.

 Uživala sam u svakom trenu jer mi je Aladin od malena omiljeni crtić. Donijeli su mi ga mama i tata iz Trsta na kazeti, i to mi je bila najveća ljubav. Svi su to znali. Non stop sam ga vrtjela i znala sam sve pjesme iz crtića napamet, na talijanskom. Možda Aladin u Hrvatskoj nije toliko zaživio, ali u Italiji je bio pravi hit. Kad su me zvali za sinkronizaciju, prihvatila sam ponudu objeručke. Snimila sam za Disney pjesme iz Hrvatske i oni su me odabrali za Jasminu.

Bio je ogroman gušt to snimati i sinkronizirati. Već sam ranije snimila neke pjesme za crtić ‘Vrlo zapetljana priča’, no tu sam dala glas samo za pjesme, ali ovo je prvi put da sam se okušala u glumačkom dijelu. K tome, ovo je film, a ne crtić, i to je sasvim drugi nivo. Fora, u svakom slučaju - opisala je Franka svoje iskustvo.

Za njezin povratak na glazbenu scenu 2017., nakon četverogodišnje pauze, zaslužan je prije svih njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka.

- On ima najveću zaslugu u tome i stalno mi je govorio da se trebam vratiti. Stalno pjevam, po cijele dane, to je dio mog života, možda i glavni. Stalno me se može čuti kako nešto pjevušim. Vedranu je bilo žao da ne iskoristim taj svoj talent i ne bavim se time malo organiziranije. Tako da mi je on sigurno najveća podrška. Uvijek. On je moj najveći navijač, kao i ja njemu - kaže pjevačica za Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa