Maja Šuput se udala u Istri: U Rovinju postavila jumbo plakat

0

Pjevačica Maja Šuput (39) udala se za Nenada Tatarinova (36). Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a pjevačica je organizirala i dronove. Prije nego što su mladenci stali pred matičarom zapjevala je operna pjevačica Martina Tomčić (44). Nakon što je matičar pitao pjevačicu uzima li Nenada za svog supruga, Maja je glasno viknula 'da', piše 24sata

- Draga Maja, dragi Nenade svečano objavljujem da je brak između vas sklopljen - rekao je matičar nakon čega je zasvirala pjesma 'Love me like you do'.  Živjeli mladenci, vikali su razdragani uzvanici na svadbenoj fešti na stanciji Meneghetti u Balama, gdje su pjevačica i Nenad organizirali vjenčanje.

- Odsad me zovite gospođa Tatarinov - ponosno je cijeloga dana vikala Maja prijateljima i obožavateljima. Iako je vjenčanje planirala odraditi u tajnosti, ipak nije uspjela zadržati bujicu emocija. Cijelu zabavu, kao i uzvanike, Maja je snimala dronom.

Svega nekoliko sati prije najvažnijeg tuluma svatovska pjevačica zaručnika je iznenadila ogromnim plakatom koji je postavila na ulazu u Rovinj.

- Prisežem i pred Bogom i pred narodom: u dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno, tvoja Tatarinova - napisala je Maja na jumbo plakatu, javlja 24sata. (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa