Sve je spremno za svadbu Maje Šuput: Ukrasili imanje u Istri

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Gotovo 400 tisuća obožavatelja Maje Šuput (39) proteklih je dana ostalo zakinuto za njezine vrckave objave na Instagramu. Pjevačica gotovo svakog vikenda uoči nastupa na svadbama obožavatelje 'časti' avanturama 'iza kulisa' pa je misteriozni nestanak Maje s društvenih mreža zaintrigirao njezinu publiku, piše 24sata.

Naveliko se stoga počelo šuškati kako je svadbarska pjevačica zakazala svoje vjenčanje. Tomu u prilog ide i izjava njezine menadžerice koja se 'pohvalila' dvodnevnim putovanjem zbog kojeg neće moći odrađivati angažmane za svoju dugogodišnju klijenticu.

Sumnje su se pokazale opravdanima nakon što su nam Istrijani potvrdili da su pripreme za tajnu svadbu u punom jeku. Ubrzo su osvanule fotografije s istarskog imanja na kojemu bi se vjenčanje trebalo održati.

S obzirom na to da na Majinim društvenim mrežama nismo mogli ništa doznati o 'velikom danu', nije nam preostalo ništa drugo nego da kontaktiramo njezina zaručnika, Puljanina Nenada Tatarinova (36). Kad smo ga nazvali i pitali ga kad će Maja postati gospođa Tatarinov, zbunjeno je odgovarao na naša pitanja, ali o svadbi nije htio ni zucnuti. 

 O čemu vi pričate? Ja sam na putu - bio je kratak Majin zaručnik.

Ipak, gosti navodno 'male svadbe' već su na putu prema Istri te biraju darove za mladence. Maja i Nenad u vezi su gotovo dvije godine, a sve je počelo kad je pjevačica prvi put odsjela u šibenskom hotelskom resortu. Nenad, tadašnji menadžer hotela, osobno je dočekao Maju kao VIP gošću i tako je planula ljubav. Od tada je par nerazdvojan, a zaruke su 'pale' početkom 2018, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa