Prihvatite izazov i prijavite se za najbolje ovotjedne poslove!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno  zapošljava više od 2.800 djelatnika. Trenutno traže zaposlenike na poziciji: Prodavač. Mjesto rada: Zadar, Split, Sućuraj, Medulin, Rovinj, Opatija, Umag, Pula i Malinska. Nude redovita primanja s plaćenim putnim troškovima i po potrebi smještaj, dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijave su moguće do 17. svibnja.

Trenkwalder je vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Za Klijenta, jednu od vodećih hrvatskih tvrtki u području graditeljstva, a koji se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih građevina, traže više osoba za otvoreno radno mjesto: Voditelj gradilišta. Mjesto rada je cijela Hrvatska. Opis radnih obaveza i zadataka: samostalno vođenje gradilišta visokogradnje, izvođenje i dokumentiranje građenja po ugovoru, izrada, realizacija i praćenje organizacijskih, terminskih i financijskih planova gradilišta. Organizacija i kontrola izvedbe radova, vođenje građevinskog dnevnika i građevinske knjige te ostali poslovi prema nalogu nadređenog. Prijave su moguće do 13. svibnja.

JYSK d.o.o. je međunarodni maloprodajni lanac koji prodaje sve za kuću čiji je vlasnik i izvorni osnivač, Lars Larsen, u Danskoj poznat kao vodeći trgovac u zemlji koji uvijek ima izvrsnu ponudu. JYSK traži jednog predanog Prodavača/ Skladištara za rad u Poreču. Iskoristite ovu izvrsnu priliku i postanite dio JYSKa, prijave se zaprimaju do 15. svibnja.

Valamar Riviera d.d. je vodeća turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima duž jadranske obale - u Istri, na otocima Krku i Rabu, Makarskoj i Dubrovniku. Pozivaju sve zainteresirane kandidate da se pridruže timu rezervacijskog centra i doprinesu kvaliteti na sljedećoj poziciji: Mlađi prodajni savjetnik – više izvršitelja za rad u Poreču. Rok prijave je do 6. lipnja.

PEVEC d.d. je prvi hrvatski trgovački lanac na tržištu od 1990. godine. Kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, Pevec d.d. se izdvaja prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Posluje u svim krajevima Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. Želite li biti dio svakog doma i tima u prodajnom centru Pula na poziciji Voditelj smjene prijavite se na oglas do 14. svibnja. Osiguravaju strukturirano uhodavanje u posao, ugodnu i profesionalnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog razvoja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa