Poreč: Uređuje se pješačka komunikacija do Doma zdravlja

0

U tijeku je izgradnja pješačke komunikacije od rotora kod trgovačkog centra Parens do Doma zdravlja. Grad Poreč krenuo je u realizaciju ovog zahvata kako bi brojnim pješacima skratio i olakšao put do Doma zdravlja. Riječ je o izgradnji asfaltirane površine u dužini 23 metra i širine dva metra kojom će se savladati visinska razlika. Radove izvodi obrt Vežnaver, a planirani završetak je kroz mjesec dana.

Grad Poreč nastavlja s komunalnim uređenjem u gradskim i prigradskim naseljima, pa su trenutno u tijeku radovi na uređenju nogostupa u ulici Materada , obostrano sa svake strane postojeće prometnice. Dužina nogostupa s jedne strane je 85, a s druge 135 metara. Radove je izvodi poduzeće Cesta Pula u sklopu asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i putova u 2019. godini.

 Ovih dana dovršeno je nasipavanje na Stanciji Vergotini. Cesta je nasipana u dužini od 220 metara, a radove je izveo obrt Vežnaver. Grad Poreč nastavlja i dalje s komunalnim uređenjem i opremanjima svih gradskih i prigradskih naselja, prema potrebama građana i mjesnih odbora.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa