Porečanka na Miss Universe: 'Volim samouvjerene muškarce s manirima'

0

Na ovogodišnjem izboru za Miss Universe među prvih deset djevojaka plasirala se i Eva Kljajić (19) iz Poreča. Studentica riječkog Ekonomskog fakulteta otkrila je za Jutarnji list kakve muškarce voli, čime se bavi u slobodno vrijeme, zašto se prijavila na izbor ljepote te pomažu li joj njen neupitni šarm i atraktivnost u životu.

"Izvanredna sam studentica poslovne ekonomije (smjer marketing) te uz to radim kao agent u turističkoj agenciji u Poreču. Prijavila sam se prvenstveno kako bih izašla iz svoje comfort zone, jer se čovjek samo tako može razvijati, a među ostalim, svako iskustvo je dobrodošlo kakav god ishod na kraju bio", kazala je Eva Kljajić.

"Smatram sebe inteligentnom i sposobnom osobom, tako da u nekim slučajevima moj izgled može samo dobro utjecati na pojedine aspekte mog života. Kada imate stav, izgled je samo popratna stavka. Kako imam posao s punim radnim vremenom i obaveze na faksu, imam jako malo slobodnog vremena, tako da svaki slobodni trenutak posvetim sebi i bližnjima", dodala je.

"Svoj ljubavni status zadržala bih za sebe. Volim samouvjerene muškarce sa starom školom odnosno pravim manirama - muškarci koji otvaraju curama vrata automobila, pomažu da obučeš jaknu i tretiraju te kao damu, a najbitnije je da nije ukočen, da je duhovit, pričljiv (mora pratiti moj tempo) i da me poštuje", zaključila je Eva za Jutarnji. (Foto: Instagram)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa