Tražite posao? Pronađite nešto za sebe u ovotjednoj ponudi

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Sabex d.o.o. je internacionalna tvrtka s ekskluzivnim zastupništvom u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji za globalno poznate brandove prirodne i organske kozmetike NUXE i Bio Beauté by Nuxe te dermatološku kozmetičku marku Bioderma u Sloveniji. Traže više Beauty savjetnika u ljekarni za prestižan brand prirodne kozmetike NUXE za područje Zagreba i Pule. Ako ste odgovorni, predani, marljivi i pouzdani, te gajite strast prema ljepoti i kozmetici prijavite se do 10. svibnja.

Anterra d.o.o. nositelj je franšize Hertz International - vodeće globalne rent-a-car organizacije, traži djelatnike Referent za rad u rent-a-caru za rad u poslovnicama na području Pule, Rijeke, Zagreba i Dubrovnika. Dinamičan posao iznajmljivanja vozila uz puno kontakata s domaćim i stranim korisnicima, optimiziranje najma s ponudom i prodajom dodatnih produkata / usluga, obrada upita putem telefona i e-maila, briga o vozilima u floti te održavanje čistoće i reda u uredskom prostoru. Prijave su otvorene do 6. svibnja.

Swebygg d.o.o. tvrtka  bavi se izvođenjem građevinskih radova. Traže kandidata za posao: Monter suhe gradnje. Posao uključuje montažu gipskartonskih pregrada i srodnih obrtničkih radova (montaža prozorskih klupica, prozora). Osim rada u Švedskoj, zaposlenici imaju i mogućnost rada u Hrvatskoj. Plaća je od 2.000 do 3.000 eura. Rok prijave je do 15. svibnja

Trenkwalder je vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Za Klijenta, jednu od vodećih hrvatskih tvrtki u području graditeljstva, a koji se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih građevina, traže više osoba za otvoreno radno mjesto: Voditelj gradilišta. Mjesto rada je cijela Hrvatska. Opis radnih obaveza i zadataka: izvođenje i dokumentiranje građenja po ugovoru, izrada, realizacija i praćenje organizacijskih, terminskih i financijskih planova gradilišta. Organizacija i kontrola izvedbe radova, vođenje građevinskog dnevnika i građevinske knjige i ostali poslovi prema nalogu nadređenog. Prijave su moguće do 6. svibnja.

Mass Shoes d.o.o. je modna robna marka trendovske i kvalitetne obuće s 25 godina iskustva i 26 trgovina u Hrvatskoj. Za trgovine u Zagrebu, Rugvica Designer Outletu, Puli i Poreču traže: Prodavač / Poslovođa. Ako smatrate, da je to posao za vas, pošaljite svoj životopis i zamolbu najkasnije do 6. svibnja putem linka za prijavu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa