Svjetsko prvenstvo u modernom plesu

Dvije i pol tisuće plesača najavilo dolazak u Pulu

0

Gradonačelnik Pule Boris Miletić primio je danas u Gradskoj palači organizatore 17. IDF Svjetskog prvenstva u sportsko modernom plesu, Tatjanu Samuele Ban, tajnika KUD-a i voditeljicu studija Art Dancea  u pratnji glasnogovornika, Paola Batela. Prijemu je uz gradonačelnika sudjelovala i pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule, Jasmina Nina Kamber.

Svjestko prvenstvo će se održati od 23. do 27.05.2019.g u Domu sportova Mate Parlov, a Pula je po treći put domaćin ovom velikom plesnom spetaklu u kojem će sudjelovati preko 2500 plesača iz 20 zemalja svijeta. Natjecanje započinje svečanim otvaranjem 23.5.2019. u 16,00 sati gdje je predviđeno okupljanje svih plesača i njihove  pratnje ispred Arene, koji će u svečanoj povorci kroz grad stići do Foruma gdje će se u 17,00 sati odžati svečani program dobrodošlice. 

Gradonačelnik Miletić pohvalio je organizatore na ovoj manifestaciji koja obogaćuje kulturni program grada, te nizom ideja i pitanja kroz razgovor prošao s voditeljicom Samuele Ban  sve teme vezano za prvenstvo plesa koje će se održati u gradu.

Tatjana Samuele Ban, voditeljica Art Dance studija, zahvalila je gradonačelniku Miletiću na prijemu i susretljivosti Grada Pule kada su ovako značajni događaji u pitanju, te rekla kako je Pula zanimljiv  Grad za ovakva okupljanja jer nudi spoj mora, kulturne baštine, blizine smještaja i svih sadržaja, te se nada da će i građani prepoznati ovaj događaj i posjetiti ga. Dodala je i  zadovoljstvo što su dobili priliku udomaćiti toliko vrhunskih plesnih grupa, plesačica i plesača iz cijelog svijeta te rekla kako će Pula, Hrvatska, imati priliku uživati u četverodnevnom plesnom spektaklu koji će uveseljavati grad. Organizator ove plesne manifestacije je  KUD „TASA“ plesni studio Art Dance.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa