GLADIJATOR DAMIRA STRUGARA

Idemo dalje s pitanjima za Borisa Miletića

0
Damir Strugar
Damir Strugar

Pitaju me mnogi kakvo je moje gledanje na novi izgrađeni bazen u Puli, na Verudi. A što im odgovoriti? Cijelo vrijeme izgradnje izazivao je prijepore i polemike. Od njegovih dimenzija do cijene izgradnje. No, sad je bazen tu, kraj Doma sportova i vjerujem da aktivni plivači uživaju u njemu.

Kolika je bila konačna cijena izgradnje ne znam. Meni se osobno on ne sviđa na mjestu u kojem jest, u rupi do sportske dvorane. No, ja ga ionako neću koristiti. Kaže mi jedan plivač da je voda u njemu malkice prehladna. Plivaj dok se ne oznojiš rekoh tom maratoncu, kojem eto i temperatura vode smeta. No, to je tako i teško je svim građanima udovoljiti. Srećom da je naš gradonačelnik, hladan kao špicer, te ga komentari na ovu temu ne uzbuđuju previše! 

Što je biti s Jakovčićem?

Pa ipak pitamo ga u vezi teme uz EU izbore.

Vas nema na listi za ove izbore, što mnoge začuđuje. Mnogi bi u Istri bili sretni da Ivan Jakovčić ostane u Briselu.A što je Jakovčić i javno potvrdio!  No, što ako se Vječni vođa vrati? Da li to znači silazak vas sa mjesta predsjednika stranke i odlazak Valtera Flega s pozicije župana? A kako bi se i formalno Ivan Jakovčić ponovno pozicionirao kao neupitni vladar Istre?

Naravno na ove upite odgovore neću dobiti, no moje je da propitkujem.I dok se nad gradom Pulom nadvijaju oblaci propasti Uljanika, na mnoga pitanja odgovore nikad nismo doznali. Zna li ih danas gradonačelnik Boris Miletić?

Uljanik

Prije dvije i pol godine bili ste prisutni na dodjeljivanju nagrade „Istriana“ koju je Istarska županija dodijelila za 2016. godinu Uljaniku kao tada najboljem i najuspješnijem poduzeću u Istri. Da li ste tada bili obmanuti pa niste znali pravo stanje stvari u Uljaniku ili ste znali za lažne bilance, ali ste to prešutili očekujući da će se stanje  s vremenom popraviti?

No, što danas više vrijedi i koga uopće zanima šta je bilo ili šta je moglo biti s pulskim škverom da se drugačije radilo.

NK Istra 1961

Stoga završimo sa sportom i najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Pulski prvoligaš Istra svake godine završava sezonu na pretposljednjem mjestu na tabeli, što znači ostanak u društvu najboljih, ali i dokvalifikacije kroz dva susreta sa drugoplasiranom ekipom Druge hrvatske lige. Do sada je Istra uvijek iz tih repasaža izlazila kao pobjednik, pa se nadamo da će tako biti i opet.Jer, ipak je Prva liga lijepa stvar, pa makar uvijek bili u njoj predzadnji. (Damir Strugar)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa