tjedna ponuda poslova

Traže se prodavači, voditelj gradilišta, IT administrator…

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno  zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenicima na radnom mjestu: Prodavač. Mjesto rada: Splitsko – dalmatinska, Šibensko – kninska, Zadarska, Dubrovačko – neretvanska, Primorsko – goranska i Istarska županija. Pridružite se timu i pošaljite svoju prijavu do 7. svibnja.

TIA PARTNERI d.o.o. opskrbljuje pićima i dijelom gastro programa oko 1400 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije, uključujući i otoke Krk, Cres i Lošinj.  Postanite dio tima na poziciji: Pomoćni radnik u skladištu i distribuciji. Ukoliko ste kvalificirani radnik, imate radno iskustvo od 1 godine na odgovarajućim poslovima, poznavanje postupaka i procedura u logistici i distribuciji, dobro poznavanje procedura u slučaju akcidenta te ste predani radu i timski igrač prijavite se do 3. svibnja. Mjesto rada: Rovinj, Rijeka, Zagreb i Varaždin.

MPG d.o.o. je terenski promocijski servis, specijaliziran za pružanje usluga u području terenskih promocija i programa izravne tržišne komunikacije. Trenutno su u potrazi za zaposlenicima na poziciji: Unapređivač prodaje. Merchandising ili unapređenje prodaje uključuje aktivnosti: brigu o zalihama, punjenje i slaganje redovnih polica i dodatnih pozicija, kontrolu i osiguravanje optimalnog izgleda police, odrađivanje akcija - postavljanje akcijskih cijena, dodatno izlaganje akcijskih artikala, postavljanje POS materijala te evidenciju odrađenog putem fotografija i izvještaja. Mjesta rada pogledajte na linku. Prijave se zaprimaju do 3. svibnja.

Trenkwalder je vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Za Klijenta, jednu od vodećih hrvatskih tvrtki u području graditeljstva, a koji se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih građevina, traže više osoba za otvoreno radno mjesto: Voditelj gradilišta. Mjesto rada je cijela Hrvatska. Opis radnih obaveza i zadataka: izvođenje i dokumentiranje građenja po ugovoru, izrada, realizacija i praćenje organizacijskih, terminskih i financijskih planova gradilišta. Organizacija i kontrola izvedbe radova, vođenje građevinskog dnevnika i građevinske knjige i ostali poslovi prema nalogu nadređenog. Prijave su moguće do 6. svibnja.

AITAC d.o.o. je vođen jedinstvenom kulturom koja je usmjerena na klijente i strast da se granice onoga što je moguće pomakne s najsjajnijim umovima u brodogradnji i savjetovanju. Prihvatite izazov i postanite dio tima na poziciji: IT Administrator. Mjesto rada je Kastav. Nude dinamično radno mjesto temeljeno na poštovanju, stabilno okruženje, inspirativna, otvorena i nagrađivana korporativna kultura, interne i eksterne tečajeve, rad s poznatim svjetskim tvrtkama i druge pogodnosti. Rok za prijavu je do 30. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa