Salma Hayek s obitelji posjetila brijunsko otočje

0

Nakon napornog snimanja filma "The Hitman's Wife Bodyguard" u Rovinju, poznata hollywoodska glumica, Salma Hayek poželjela se odmoriti daleko od očiju javnosti te uživati u zasluženom predahu sa svojom kćerkom Valentinom Pinault te suprugom, milijarderom Francoisom Henri Pinault.

Na Brijune su uplovili jedrilicom, dok ih je na otoku Veliki Brijun dočekala glasnogovornica Javne Ustanove “Nacionalni park Brijuni” Reanna Brajković Relić te voditeljica marketinga i prodaje Lenka Vidas koje su im zaželjela dobrodošlicu.

Ova predivna meksička diva nije krila oduševljenje Brijunima. Istaknula je kako je impresionirana njihovom ljepotom te joj je posebice bilo drago što i njezina kćer može uživati u netaknutoj prirodi našeg prekrasnog otoka.

Pri samome dolasku na otok Veliki Brijun, Salma je s obitelji poželjela ručati u restoranu Galija, u koji su stigli vozeći se kultnim brijunskim Cadillacom. Zaposlenici JU NP Brijuni, potrudili su se da glumica s obitelji uživa u privatnosti, kako bi doživjela čari otočja u punome sjaju. Otok su razgledavali u pratnji vodiča, vozeći se električnim automobilima te obilazeći sve atrakcije Nacionalnog parka. Posebno ih se dojmila uvala Verige te Safari park u kojem su proveli najviše vremena.

Nekoliko dana ranije, Brijune je posjetio i Samuel L. Jackson koji je također poželio dan provesti u opuštenoj atmosferi, bez objektiva kamera i fotoaparata, a da pritom uživa u nesvakidašnjoj ljepoti. Stoga su Brijuni ispunili sva njegova očekivanja. 

Proteklih tjedan puno se pričalo o slavnome trojcu, Salmi Hayek, Samuelu L. Jacksonu i Ryanu Reynolds,  koji su se na svojim društvenim mrežama pohvalili kako snimaju u Istri, a posebice su bili oduševljeni lijepim krajolicima i čistim zrakom.

Vjerujemo da je posjet Brijunima zaokružio njihovu istarsku priču te da će o ljepoti rajskih otoka pričati svojim prijateljima te nas ponovo posjetiti.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER / BAGGAGE CARIER (M/Ž)

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA