Peršurić obišao porečka gradilišta: najviše se asfaltira

0
Gradonačelnik Poreča u Špadićima
Gradonačelnik Poreča u Špadićima

Gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić i pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalni sustav Marino Poropat obišli su 18. travnja gradilišta na području grada na kojima se odvijaju investicije, gradskih i drugih komunalnih tvrtki.

Radovi se odvijaju na više lokacija, a prema planu svi bi trebali biti gotovi prije sezone. Najviše je riječ o asfaltiranjima prometnica koja će se intenzivno vršiti danas i sutra. Priprema za asfaltiranja vrši se u naseljima Špadići i Materada, gdje se prometnice saniraju nakon radova na vodovodnom ogranku, te u ulici Nikole Tesle i šetalištu Antona Restovića. Radovi na asfaltiranju prometnica odvijaju se i u naselju Gulići i poduzetničkoj zoni Facinka gdje se rade pristupne prometnice za nove korisnike i njihove objekte.

Peršurić ističe kako se radovima nastoji podignuti standard i poboljšati kvaliteta usluga, te se zahvaljuje građanima i stanarima na strpljenju tijekom istih. Dodaje kako se apeliralo na izvođače radove da se isti završe u što skorijem roku u skladu s dinamikom, a prije turističke sezone, te da se te da se gradilišta prije nadolazećih uskrsnih blagdana urede i saniraju u što većoj mjeri.

Gradonačelnik i pročelnik obišli su i lokaciju iza Doma zdravlja gdje se razmatra mogućnost širenja postojećeg parkinga za potrebe korisnika Hitne pomoći, Doma zdravlja, Doma za starije i nemoćne, ljekarne i drugih.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA