Kaufland, Elgrad, Foto Eventi Group, Europhone i Inerigre traže radnike!

0

Kaufland Hrvatska k.d. je međunarodni trgovački lanac koji posluje u ukupno 7 europskih zemalja. Osim Hrvatske, možete ih pronaći u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, a svoje poslovanje trenutno šire i na područje Australije. Svojom najvećom snagom smatraju zaposlenike, a sada žele povećati svoj tim sa zaposlenicima na poziciji Sezonski radnik u prodaji. Tvoji zadaci će biti: zaprimanje i slaganje robe, rad na blagajni, posluživanje i savjetovanje kupaca te briga o urednosti i čistoći prodajnog prostora. Mjesto rada su: Umag, Poreč, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir i Makarska, a prijave se zaprimaju do 23. travnja.

Elgrad d.o.o. je vodeći regionalni distributer pločastih materijala i okova za izradu namještaja po mjeri. Trenutno su u potrazi za Djelatnikom u proizvodnji / izdavač. Prednost imaju kandidati s iskustvom rada na sličnim poslovima i osobe koje imaju položenu C kategoriju te dozvolu za vožnju viličara (nije uvjet). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 23. travanj.

Foto Eventi Group d.o.o. vodeća je i rastuća tvrtka na tržištu turističke fotografije, traže kandidate koji žele odraditi ljetnu sezonu u Hrvatskoj, Španjolskoj i Italiji za posao Turistički djelatnik/ fotograf.  Posao se sastoji od promocije, implementacije i prodaje fotografskih usluga hotelskim gostima. Rok prijave je 22. travanj.

Europhone d.o.o. je ekskluzivan partner Hrvatskog Telekoma te vodeći lanac maloprodaje telekomunikacijskih usluga u Republici Hrvatskoj. Trenutno su najbrža rastuća tvrtka u svom području te broje više od 30 poslovnica i preko 150 zaposlenih. Povodom širenja poslovanja, traži se: Djelatnik u bonbon i Iskon poslovnici. Mjesto rada je Zagreb, Šibenik, Pula i Zadar, a rok za prijavu je do 25. travnja.

Interigre d.o.o. je hrvatska grupacija internacionalne kompanije za igre na sreću. U Republici Hrvatskoj posluju više od 15 godina, a trenutno imaju 82 automat kluba, 90 kladionica i 3 casina, što ih čini najvećim koncesionarom za igre na sreću. Glavni aduti po kojima se ističu je briga za radnike što uključuje usavršavanje, edukacije i interni razvoj, sve u ugodnoj radnoj atmosferi. Prijavite se za radno mjesto Hostesa/ Operater u automat klubu za rad u Zagrebu, Poreču, Rijeci, Opatiji, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 22. travnja.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa