Održan završni turnir prve Hrvatske boćarske lige

0

U Boćarskom domu na Verudi ovog vikenda održao se  završni turnir, Final Four 1.Hrvatske boćarske lige. U subotu su na rasporedu bili polufinalni susreti, a u nedjelju finale i podjela priznanja najboljim boćaricama i boćarima za 2018.godinu.

U ime Grada Pule podjeli priznanja najboljim pojednicima prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Robert Cvek, koji im je dodjelivši nagrade čestitao i poželio puno uspjeha i dobrih rezultata, te naglasio kako Grad Pula konstantno ulaže u podizanje kvalitete sporta i modernizaciju infrastrukture. Zamjenik gradonačelnika pohvalio je događaj kao sjajnu priliku za promociju sporta, širenje sportske zajednice uključivanjem što većeg broja mladih u razne sportske klubove.

Boćari Istre Poreč pobjedom nad Pulom 16:11, u finalu završnog turnira za naslov momčadskog prvaka Hrvatske, koji je u nedjelju, 14. travnja odigran u pulskoj boćarskoj dvorani SRC Uljanik Veruda, osvojili su svoj peti naslov državnog prvaka. Nakon 15 godina naslov prvaka Hrvatske vratio se u Poreč.
 

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa