modna revija

Antonela Gregorović proslavila 10. obljetnicu, evo kako je bilo (foto)

0

Čarolija mode došla je u predivne prostore pulskog Muzeja suvremene umjetnosti Istre s prvim gostovanjem modne revije pod nazivom Decade of Love. Velikom modnom revijom predstavila se vodnjanska modna dizajnerica Antonela Gregorović koja je na ovaj način obilježila 10 godina uspješnog profesionalnog rada.

Uz modnu reviju, posjetitelji su mogli pogledati izložbu 10 nagrađivanih ekstravagantnih haljina na lutkama kao i izložbu crteža, Antonelinih kreacija koje su nacrtali učenici Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna iz Pule.

Dizajnerica se publici predstavila s novim djelima i to Pret a Porter kolekcije proljeće/ljeto 2019., a zatim Haute Couture kolekcijom.Ovo je najznačajnija samostalna modna revija jedne istarske modne dizajnerice i projekt kakav dugo nije realiziran na ovim prostorima. Suradnici na reviji bili su fotografkinja Ana Lorencin Buljan, za šminku su bili zaduženi iz Le Beauty Mansion, a za frizure Artistic, Andrea studio i Hair +. Glazbenu podlogu miksao je poznati DJ Denis Goldin.

Donosimo samo dio fotografija s modne revije Decade of Love koje će vam dočarati djelić čarobne modne atmosfere na jučerašnjem događaju. Antonela Gregorović u svijetu mode prisutna je od 2002. godine, a profesionalnu karijeru započela 2009. godine, pod imenom ”Showroom Antonela”. Svoje kolekcije redovito predstavlja na modnim revijama u Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Antonela je prva domaća modna kreatorica koja je dobila mogućnost predstaviti svoj pogled na modu te svoju najnoviju kolekciju u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti Istre. (Foto: Giordano Celich)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa