Herculanea vrši zamjenu elektronskih ključeva, evo za koje lokacije!

0
podzemne posude za otpatke
podzemne posude za otpatke

S obzirom na kontinuirane devastacije podzemnih posuda i time nemogućnosti funkcioniranja dodijeljenih elektronskih tagova-ključeva Pula Herculanea će izvršiti ugradnju novih tehničkih rješenja poklopaca nadgradnje podzemnih posuda na 5 lokacija u užem gradskom središtu i to na lokacijama: Trg sv. Tome, Kapitolinski trg, Benediktantske opatije, Danteovom trgu i Ciscuttijevoj ulici.

Pula Herculanea uputila je zahtjev proizvođaču podzemnih posuda za tehnološkim unapređenjem sustava otvaranja poklopaca i mjerenja s obzirom na kontinuirane devastacije i nasilna otvaranja čime ključevi nisu mogli biti u funkciji. Paralelno sa ugradnjom navedenih tehničkih rješenja navedenih poklopaca u narednom periodu tijekom vikenda korisnici koji su već zadužili elektronske ključeve zaduživati će nove ključevi sa naprednijom tehnologijom prijenosa podataka (bežične mreže). Postojeći zaduženi ključevi će se povući i koristiti na drugim lokacijama do konačne zamjene takve tehnologije prijenosa podataka. Novi poklopci imaju ugrađeno novo tehničko rješenje te su ojačani kako bi se spriječilo nasilno otvaranje.

Korisnici u užem gradskom središtu koji su imali zadužene ključeve za otvaranje podzemnih posuda dobiti će obavijest o zaduženju novih ključeva. Po zaduženju novih ključeva biti će zamijenjeni postojeći poklopci te će korisnici moći nesmetano koristiti nove ključeve. Prilikom zaduženja novih ključeva molimo korisnike da izvrše predaju starih koji će biti deaktivirani. Napominjemo da će nakon zaduženja novih ključeva stari ključevi biti deaktivirani te korisnici neće moći otvoriti podzemne spremnike.

Pula Herculanea nastavlja sa postavljenjem podzemnih posuda u užem gradskom središtu te će nakon postavljanja istih korisnici koji obitavaju u blizini navedenih lokacija biti zaduženi za ključeve. U planu je postavljanje novih setova podzemnih posuda na lokacijama u Škaljerovoj ulici, Flavijevskoj ulici, Ozad Arene, trgu Portarata te Kolodvorskoj i Splitskoj ulici čime bi se zaokružila cjelina u užem gradskom središtu.

Također u planu je postavljanje polu podzemnih posuda na lokacija Vidikovac gdje postoji velika koncentracija korisnika Voltićeva, Rizzieva ulica kao početak serije postavljanja polu podzemnih spremnika. Pula Herculanea kontaktirati će predstavnike stanara te dogovoriti postavljanje polu podzemnih spremnika. Polu podzemni spremnici isto kao i spremnici u užem gradskom središtu imati će ugrađen otpadmjer.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa