Ovi dijelovi Poreča dobivaju nova parkirališna mjesta

0
Parkiralište u Ulici Bernarda Parentina
Parkiralište u Ulici Bernarda Parentina

Nastavljaju se komunalni radovi u porečkim mjesnim odborima. Ulica Bernarda Parentina u naselju Bolnica dobila je ovih dana dva nova parkirališta s devet, odnosno četiri parkirna mjesta na ukupnoj površini od 240 kvadrata. Radovi se nastavljaju i sljedećih dana, a upravo se odvijaju kod Centra za socijalnu skrb - između ulica M. Gioseffija i B. Parentina gdje se uređuju rampe za osobe smanjene pokretljivosti i staza koja spaja Ulicu I. Andrića s ulicom T. Ujevića u dužini od 25 m.

U ulici Materada se usporedno s radovima na vodovodnoj mreži izvodi nogostup u dužini od 50 metara između skretanja za Stari Červar i kućnog broja Materada 1. U naselju Gulići u tijeku su pripreme za asfalt na dvije lokacije – u Medulinskoj ulici između kućnog broja 51 i 65, te u Lindarskoj ulici između kućnog broja. 28 i 40. Ukupna površina planiranih prometnica je 1.700 metara kvadratnih.

Radi se i na području užeg centra grada, u Mlinskoj i Prvomajskoj ulici, te na Trgu J. Rakovca, gdje su u tijeku sanacije udarnih rupa i mrežastih oštećenja kolnika. Izvođač asfalterskih radova je poduzeće Cesta d.o.o Pula u sklopu Ugovora o izvođenju asfalterskih radova za 2019. godinu, a investitor je Grad Poreč.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa