Slobodna radna mjesta: Provjerite što se nudi u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno  zapošljava više od 2.800 djelatnika. Trenutno traže zaposlenike na poziciji: Poslovođa. Nude redovita primanja s plaćenim putnim troškovima i po potrebi smještaj, dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesta rada je: Hvar, Dubrovnik, Cavtat, Pelješac, Pula, Medulin, Malinska i Kostanje. Prijave su otvorene do 19. travnja.

Navela d.o.o. je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište. Teže kontinuiranom unapređenju poslovanja. U svrhu jačanja tima traže kvalitetne i motivirane zaposlenike. Nude kvalitetan paket i iznimno ugodno radno okruženje te mogućnost kontinuirane edukacije i napredovanja. Prijavite se za radno mjesto: Voditelj ključnih kupaca u Puli. Nude stalni radni odnos, izvrsnu plaću, kontinuiranu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijave su moguću do 19. travnja.

Autotrans d.d. je jedan od vodećih autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn. Arriva djeluje u 14 europskih zemalja, zapošljava oko 60.000 ljudi i prevozi više od 2,2 milijarde putnika godišnje. U Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 zaposlenika. Želite li biti dio tima, prijavite se za radno mjesto: Automehaničar. Mjesto rada je: Rijeka, Poreč, Split, Brač i Krk. Posjedujete li najmanje srednju stručnu spremu, po zanimanju ste mehatroničar/ automehaničar/ autoelektričar, imate vozačku dozvolu B kategorije i znanje rada na računalu prijavite se do 13. travnja.

Primark d.o.o. bavi se inovativnim rješenjima za industrijsko označavanje proizvoda i ambalaže, sustavima sljedivosti te tehnologijama etiketiranja i industrijskog lijepljenja. Razvijaju svoje poslovanje te zbog potreba daljnjeg širenja poslovanja traže kandidate za poziciju: Voditelj inženjeringa. Mjesto rada: cijela Hrvatska, po potrebi regija. Nude stalni radni odnos uz uvjet probnog rada u trajanju od 6 mjeseci, solidna natprosječna mjesečna primanja vezana na razinu stručnosti i rezultate rada. Ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj s mogućnošću napredovanja i odličan inicijalni trening. Rok prijave je 15. travnja.

Food City je mix poznatih svjetskih kuhinja pod jednim krovnim nazivom. Inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom, postali su preferirana destinacija za uživanje u obroku. Žele nastaviti uspješan trend rasta i razvoja. Za potrebe restorana u Puli, traže osobu za radno mjesto: Kuhar. Ukoliko imate dvije godine radnog iskustva na poslovima kuhara, marljivi ste, pouzdani, odgovorni, timski igrač i posjedujete osnovno znanje rada na računalu prijavite se do 15. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa