Istranin pokušao skočiti padobranom s mačkom iz Kalifornije

0
Krešimir Kralj sa svojim ljubimcem Cartmanom (foto: 24sata)
Krešimir Kralj sa svojim ljubimcem Cartmanom (foto: 24sata)

Obitelj Kralj udomila je mačka Cartmana (13) u Kaliforniji. Tad je Cartman imao dvije i pol godine te mu je prijetilo uspavljivanje u jednom od američkih azila. Danas sretno živi u Štinjanu kraj Pule, piše 24sata.

- Dobio je ime po junaku iz crtanih filmova ‘South park’ jer je malo prgav i svojeglav. Bio je najveći narančasti mačak u azilu i rekao sam odmah da je moj. Uzeli smo ga sa sobom i najprije je s nama živio u gradu Hollisteru. S obzirom na to da smo supruga Mariette (31) i ja padobranci, preko ljeta smo odlučili otići s njim u New Jersey, gdje u sezoni profesionalci skaču padobranom. Sjeli smo u kombi i ‘zapalili’ oko 5000 kilometara. Put je trajao tri i pol dana, a on prva dva dana nije prestajao mijaukati. Treći dan se smirio i odlučio da su mu putovanja baš ‘cool’ - ispričao je vlasnik Krešimir Kralj (43). Jednom prilikom je s njim pokušao skakati padobranom, no ipak na kraju to nije bilo moguće jer se mačak prepao zvuka zrakoplova.

- Umjesto toga, stavio sam na njega go-pro kameru i pustio ga da šeta pa je Cartman snimao iz mačje perspektive sve što je stigao. U New Jerseyu mi je priredio pravu avanturu jer je imao okršaj s tvorom koji ga je popišao, donosi 24sata.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / SERVIRKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

OPERATER/KA NA STROJEVIMA

Do: 31.08.2021.

ŽMINJ, ISTARSKA ŽUPANIJA