laudamotion

Nova ruta iz Pule: Posjetite Stuttgart, grad Mercedesa i Porschea

0

Počevši od ovogodišnje ljetne sezone letenja u 2019. godini, austrijska niskotarifna zrakoplovna tvrtka broj 1, nudi novu izravnu rutu od Pule do Stuttgarta u Njemačkoj, s letovima koji počinju 2. travnja 2019. godine.

Lauda sa zadovoljstvom objavljuje tri puta tjedno vezu sa Stuttgartom, domom Mercedes-Benz-a i Porsche muzeja, kao i brojnih veličanstvenih palača, od kojih je jedna svjetski poznata i očaravajuća, palača Ludwigsburg. Osim što impresionira posjetitelje nebrojenim turističkim atrakcijama, glavni grad pokrajine Baden-Württemberg, također je središte velikih međunarodnih tvrtki kao što su Daimler ili Robert Bosch, što ga čini popularnim centrom za poslovne ljude iz cijelog svijeta.

Naše rute uspijevaju, jer imamo pravu ponudu za kupce koji su osjetljivi na cijene. Osobito, s našim novim ljetnim redom letenja, sigurno ćemo povećati promet  novom linijom iz Stuttgarta - rekao je Andreas Gruber, direktor tvrtke. Austrijska niskotarifna aviokompanija broj 1, nudi nenadmašnu ponudu od 9,99 eura (jednosmjerna karta) od Pule do njemačke top destinacije Stuttgart.

Sve letove zrakoplovne kompanije Laudamotion možete pronaći i rezervirati na www.laudamotion.com kao i putem nedavno lansirane Laudine aplikacije za iOS i Android. Lauda je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu i zaista postoji razlog za  slavlje: Laudamotion je sretan što je prodala više od 5,3 milijuna karata, kao i novu rekordnu iskorištenost kapaciteta od 94%. Za sezonu 2019./20., očekuje se da će više od 6 milijuna putnika biti prevezeno na više od 100 ruta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa