PONUDA POSLOVA

Traže se prodavači, serviseri klima, interni revizor i zaštitari

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

CISS trgovina i usluge u prometu d.o.o. mišljenju su da svaki dom da bi bio potpun, treba male detalje koji će ga učiniti još savršenijim mjestom za odmor tijela i duše. Traži se djelatnik: Trgovac/Prodavač za rad u trgovini sportske opreme Sport & camping shop u Poreču. Imate li najmanje 2 godine iskustva u radu s kupcima i osnovno znanje engleskog jezika. Organizirani ste i odgovorni, skloni timskom radu i poznajete osnove rada na računalu-blagajni, prijavite se do 2. travnja.

FRIGOTEHNIKA d.o.o. je ovlašteni servis za Mitsubishi electric, Toshiba, Fujitsu, Končar i Gorenje klima uređaje. Na dva prodajna mjesta, u Cresu i M. Lošinju, bave se prodajom i servisiranjem klima uređaja i bijele tehnike te traže zaposlenika Monter/ Serviser klima uređaja. Traže samostalnost, stručnost i odgovornost u radu, prednost imaju kandidati koji su položili ispit i dobili certifikat HURKT-a za rad sa rashladnim postrojenjima koja sadrže kontrolirane radne tvari. Prijave su otvorene do 4. travnja.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Traže djelatnika za rad na radnom mjestu: Prodavač. Zadaci koji vas očekuju su izlaganje robe, kontrola kvalitete i roka trajanja robe. Rada na blagajni, brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova te izražena ljubaznost u odnosu prema kupcu. Mjesto rada je: Splitsko – dalmatinska, Šibensko – kninska, Zadarska, Dubrovačko – neretvanska i Istarska županija, rok prijave je do 31. ožujka.

Eurotrade d.o.o. ovlašteni distributer za HP, Epson, Verbatim, Xerox, Fabriano, UNI, te ostale svjetske brendove, raspisuje natječaj za radno mjesto: Interni revizor. Traženi uvjeti su visoka stručna sprema, najmanje 3 godine relevantnog radnog iskustva na poslovima interne revizije ili financijama i računovodstvu, prednost je položeni ispit za ovlaštenog internog revizora, poznavanje rada na računalu i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Mjesto rada je Rovinj, a prijave se zaprimaju do 10. travnja.

Securitas Hrvatska d.o.o. je vodeća međunarodna kompanija u industriji zaštite i sigurnosti. Imaju bogat portfelj klijenata iz različitih industrija te pružaju širok raspon usluga: tjelesnu i tehničku zaštitu, zaštitu od požara i drugo. Traže više izvršitelja za obavljanje poslova Zaštitar/Čuvar za područje cijele Hrvatske. Traženi uvjeti su dopuštenje (licenca) za zaštitara ili čuvara (ukoliko kandidat ne posjeduje licencu za zaštitara poslodavac nudi mogućnost ishođenja licence), a prijave se primaju do 21. travanja.

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa