Poslove nude Spar, Petrol, Studenac, Carel i Schachermayer

0

Spar Hrvatska d.o.o. dio je međunarodne obitelji samostalnih maloprodajnih tvrtki koje posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta, a njihov broj neprestano raste.  Danas u SPAR-u Hrvatska d.o.o. radi više od 4.346 zaposlenika, a mrežu trgovina čini 88 SPAR supermarketa i 21 INTERSPAR hipermarketa. Za timove u Umagu, Poreču, Labinu i Puli traže zaposlenike za poziciju: Mesar. Imate li radno iskustvo u mesnici, ribarnici, trgovini ili slično, kvalificirani ste mesar s poznavanjem rada na računalu te ste predani i pouzdani u poslu prijavite se do 20. travnja.

PETROL d.o.o. osnovano je 1996. godine. Grupa Petrol u Hrvatskoj danas ima 107 benzinskih postaja, koje su raspoređene po svim županijama. Zbog povećanog obima posla, traže dinamične, visokomotivirane i odgovorne kandidate za sljedeće radno mjesto: Prodavač. Radna mjesta su u Kaštelu, Poreču, Zagrebu i Veliko Gorici. Nude inovativnu, dinamičnu radnu okolinu, stručno usavršavanje, stimulativno nagrađivanje i pružanje tehničke pomoći. Prijave su otvorene do 27. ožujka.

CAREL ADRIATIC d.o.o. je jedan od svjetskih lidera u rješenjima za klimatizaciju, hlađenje i grijanje te sustava za ovlaživanje i hlađenje isparavanjem. Za tvornicu Carel Adriatic u Labinu traže nove kolege na slijedećem radnom mjestu: Procesni inženjer. Ukoliko ste prvostupnik ili magistar tehničkog usmjerenja, s ili bez radnog iskustva s aktivnim znanjem engleskog jezika. Prednost je znanje talijanskog jezika, vozačka dozvola i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se na oglas do 30. ožujka.

Schachermayer d.o.o. vodeće je europsko poduzeće za distribuciju okova za namještaj, građevnu i PVC stolariju, pričvrsne tehnike i alate. Za svoj tim traže kandidata za radno mjesto: Serviser za strojeve za obradu drva. Nude kvalitetne radne uvjete, stimulativna primanja, dodatne edukacije, korištenje službenog automobile u privatne svrhe te rad u dinamičnom okruženju. Rok za prijavu je 29. ožujak.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Prodavač. Od vas očekuju srednju stručnu spremu, poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Ukoliko ste komunikativni i predani radu, a radno iskustvo u trgovini je prednost prijavite se za posao. Radna mjesta su Splitsko – dalmatinska, Šibensko – kninska, Zadarska, Dubrovačko-neretvanska i Istarska županija, a prijave se zaprimaju do 31. ožujka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa