promocija istre

Njemački nogometaši igraju u Areni i pred Zlatnim vratima

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Bavarski nogometni hram Allianz Arena bio je danas ponovno prepun, bez obzira što je Bayern ispao iz Lige prvaka prije samo nekoliko dana od Liverpoola. Istra se na ovoj utakmici predstavila pred 75 tisuća nogometnih fanova, a neposredno prije same utakmice održana je posebna prezentacija za 35 njemačkih novinara, piše Jutarnji list.

  -Ovo nam je druga prezentacija u Allianz Areni ove godine, a ovaj put je za 50 uzvanika, prije svega predstavnika medija - kazao je direktor Turističke zajednice Istre Denis Ivošević koji je jedini iz Hrvatske ušao u ovakvu veliku marketinšku kampanju sa snažnim sportskim brandom. Nije otkrivao koliko vrijedi ovakvo oglašavanje, a rezultati  kampanje znat će se uskoro. 

Osim te dvije prezentacije, u Istri je obavljeno i fotografiranje za promotivne materijale. Prije nekoliko dana u jednom od najprometnijih pothodnika u Münchenu Stachusu gdje u sat vremena prođe 15 tisuća ljudi,  glavni nogometni ambasadori Istre kroz ovu kampanju reprezentativac Manuel Neuer, David Alaba i Javi Martinez „igraju nogomet“ u pulskoj Areni, ispred pulskih Zlatnih vrata, odmaraju u Rovinju te bicikliraju u Motovunu, javlja Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa