Nova asfaltiranja u Poreču

Nakon dovršetka kanalizacije u Velenikima uređena prometnica

0
Parkiralište u Ulici D. Trinajstića
Parkiralište u Ulici D. Trinajstića

Nastavljaju se asfaltiranja u porečkim gradskim i prigradskim naseljima. Tako je u naselju Veleniki nakon završetka radova na kanalizacijskoj mreži asfaltirana prometnica kod kućnog broja 44 u površini od 140 metara kvadratnih. Sanirano je i 160 metara kvadratnih asfaltnih površina van zone obuhvata radova na kanalizacijskoj mreži, te proširen ulaz u ulicu iza autobusnog okretišta kod kućnog broja 2a.

U naselju Vežnaveri završeni su asfalterski radovi na novoizgrađenom autobusnom ugibalištu i nerazvrstanoj prometnici prema kućnim brojevima 20a i 20b. Radovi su obuhvatili sanaciju postojeće prometnice kroz naselje i površine na ugibalištu od 900 kvadrata, te 460 kvadrata novih asfaltnih površina.

U Poreču, u tijeku su radovi na uređenju parkirališta na spoju ulice D. Trinajstića i B. Parentina gdje će biti uređeno desetak novih parkirnih mjesta. Nakon izgradnje pet rampi i prilagođavanja pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti u Vialama, s istim će se radovima nastaviti i u ulici M. Gioseffija, te u Mlinskoj ulici. Sve navedene radove izvodi pulsko poduzeće Cesta u sklopu izvođenja asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i putova u 2019. godini, a Grad Poreč-Parenzo će s investicijama na području svih mjesnih odbora nastaviti i dalje.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA