Boris je sad sretan s Valerijom, a otkrio je i što misli o Ana-Pauli

0
Valerija i Boris (foto: RTL)
Valerija i Boris (foto: RTL)

Boris Kolesarić iz okolice Poreča se na prvi pogled zaljubio u svoju zlatnu djevojku Ana-Paulu, no prije nje najviše je vremena provodio s Valerijom, koja nije mogla doći na njegovu farmu zbog bolesti, javlja RTL najnovija događanja iz emisije Ljubav je na selu.

"Dobro je bilo. Dobro se slažemo i sve je u redu", rekao je Boris za Rtl.hr. No, kako je Ana otišla s farme, Boris je s buketom otišao pred Valerijinu zgradu i poveo je na romantično putovanje, gdje su se dobro proveli. Valerija je tijekom njihova putovanja u Biograd na Moru priznala pred kamerama da je zaljubljena u mladog farmera, a čini se da nije ni on ravnodušan. "Sviđa mi se, u redu je cura i sve to", rekao je Boro te otkrio: "Među nama bi moglo biti i više od prijateljstva, ali sve će vrijeme pokazati."

Iako je Ana prije odlaska s farme bila vrlo gruba prema njemu, Boris kaže da se povremeno i dalje čuje s njom. No, samo prijateljski. "Zaljubio sam se u nju, ali prebolio sam je. Jako me povrijedilo njezino ponašanje. Ispričala mi se za sve i rekla mi da nije mislila ono što je rekla", ispričao nam je Boris. Njegovo je srce pokušala osvojiti Leonida, no bez uspjeha iako su imali nekoliko lijepih zajedničkih trenutaka. Mlada nogometašica tako ga je učila plivati, javlja RTL.

"Znao sam ja i prije plivati, samo ne volim ići u duboko. Bojao sam se jer me često ulovi grč. Onda sam se opustio; ona mi je pokazivala, a ja sam se pravio da tobože ne znam plivati", ispričao nam je Boris. Bili su i na kartingu, gdje ga je Leonida provozala. "Na kartingu sam prvi put bio udvoje pa mi je bilo čudno. Prije sam uvijek sam vozio pa sam mislio da i ja trebam upravljati", kaže Boro...  Ipak, najveća avantura koju je doživio u 'Ljubav je na selu' bila je vožnja vlakom smrti na kojoj je bio s Valerijom. "Bojali smo se oboje, mislim da je ona imala strah isto kao i ja i da joj nije bilo baš svejedno", rekao je i priznao da ne bi to ponovio, javlja RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa