Istarski Casanova napokon otkrio dobro čuvanu tajnu (video)

1
Foto: RTL
Foto: RTL

Ruža je tvrdila da nije poljubila Marinka, no nije priznala ni da je nekog drugog, piše RTL u izvješću o najnovijim doživljajima iz emisije Ljubav je na selu.

Željko je uživao u društvu djevojaka koje je pozvao na svoje imanje i isprva mu je bilo jako teško odlučiti koju će od njih poslati kući kada za to dođe na vrijeme, no neke su mu stvari olakšale odluku koja je dovela do romantičnog putovanja sa Jacqueline. Jedna od njih je navodni poljubac Ruže i Željkova prijatelja Marinka, za koji je 'okrivljena' tvrdila da ga je Maja izmislila. 

Pitali smo Željka što se zapravo dogodilo i ispada da Ruža ipak nije bila sasvim iskrena. "Ja to nisam vidio, bio sam za roštiljem ili negdje, ali drugi su mi rekli da se to dogodilo. Pitao sam je li poljubila Marinka i ona mi je rekla da nije, ali nije mi rekla potpunu istinu. Zatajila je da se poljubila s jednim drugim prijateljem. To je jako utjecalo na moju odluku da je izbacim", otkrio je Željko te dodao, "Marinko je bio jako ljutit zbog cijele te priče, i to s pravom, jer nit' je luk jeo, nit' mirisao, a bio je optužen.", piše RTL.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa