U Fažani nađena droga, što mislite, tko ju je našao?

0
Pas Duks
Pas Duks

Policijski službenici pulske policije i djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, temeljem operativnih saznanja da posjeduje i preprodaje drogu, policijski službenici su 7. ožujka oko 17.15 sati uhitili 39-godišnjaka. Temeljem naloga nadležnog suda, policija je uz pomoć psa za detekciju droga Duksa obavila pretragu vozila i doma kojeg koristi osumnjičeni na području Fažane te su pronašli 18,3 grama amfetamina i 91,4 grama bijele praškaste materije nepoznatog podrijetla, 3 tabele ecstasyija, 5.8 grama marihuane i 3.5 grama droge MDMA. Pronađena droga i nepoznata materija dostaviti će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić "u Zagrebu.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od mjeseca rujna 2018. godine do kraja mjeseca veljače 2019. godine u više navrata preprodavao drogu na području Pule te će se privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER / BAGGAGE CARIER (M/Ž)

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA