Ovo su slobodna radna mjesta: Provjerite ima li nešto za vas

0

PETROL d.o.o. u Hrvatskoj trguje proizvodima od nafte, naftnim derivatima te ostalom trgovačkom robom.  Zbog povećanog obima posla, traže dinamične, visokomotivirane i odgovorne kandidate za  radno mjesto: Prodavač na prodajnom mjestu Bjelovar, Poreč i Malinska. Ukoliko imate srednju stručnu spremu, poznavanje rada na osobnom računalu te poznavanje i izvođenje propisa s područja protupožarne zaštite, zaštite i zdravlja na radu, zaštite okoline te uputama za sigurno rukovanje prehranom (HACCP)  prijavite se na oglas do 12. ožujka.

Porsche Inter Auto d.o.o. jedan od najvećih hrvatskih trgovaca Volkswagen koncerna s poslovnicama u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Puli. U timu traže motivirane radnike koji žele raditi, učiti i razvijati se. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave za radno mjesto Automehaničar. Prednost kod prijave iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima u VW koncernu i minimalno srednja stručna sprema. Mjesto rada je Pula, prijave su otvorene do 17. ožujka.

Infobip d.o.o. je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike. Traže zaposlenika za radno mjesto: IT Technician – Vodnjan. Želite li raditi u međunarodnom sustavu, učiti i napredovati te ostvariti druge pogodnosti i bonuse koje nude prijavite se do 15. ožujka.

BIPA d.o.o. je maloprodajni lanac drogerija. Brzorastuće poduzeće u ekspanziji čiji su najznačajniji projekti vezani uz modu i ljepotu. Traže komunikativne i organizirane osobe za otvorene sezonske pozicije  Prodavač/blagajni. Radna mjesta su: Krk, Rab, Mali Lošinj, Senj, Poreč, Rovinj, Umag, Pula, Novalja, Zadar, Vodice, Šibenik, Split, Makarska, Trogir i Korčula. Pronađite grad za koji se želite prijaviti do 21. ožujka.

NEW YORKER CROATIA d.o.o. sa svojih 1.000 poslovnica u 40 zemalja svijeta i preko 18.000 zaposlenih spada u najuspješnije međunarodne modne maloprodajne lance za mlade. Postani i ti dio tima: Suradnik u prodaji. Želiš li savjetovati kupce, prezentirati robu, rukovati ključnim pokazateljima poslovanja i raditi na blagajni, prijavi se za jedan od gradova: Zagreb, Pula, Split ili Imotski. Rok prijave 12. ožujka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa