klupska zima

Pulski vikend u znaku dobre glazbe: Evo što vas očekuje!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Projekt Klupska zima/Pula Live koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Pule i u organizaciji klubova Rock Caffe, Rock bar Mimoza, Rock klub Uljanik i Monteparadiso, u vikendu koji je pred nama donosi niz odličnih koncerata. U petak s početkom u 21 sat u Rock klubu Uljanik održat će se humanitarni koncert "Nada za osmijeh" za pomoć obitelji Ucović. Nastupit će Edi East Trance Blues, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula, The Mimics, Grupa 052, The Žbru-fa-do-re-mi i Cherry Bombz.

Rock bar Mimoza u petak ugošćuje Livija Morosina i Maera koji će predstaviti album Hereza, objavljen pred kraj prošle godine i nominiran za Porina u kategoriji najbolji album alternativne glazbe. Glazbeni gost bit će poznati glazbenik iz Londona Marc JB koji je nekoliko puta bio na UK top listama. Njegov Joy Tribe i Bimbo Jones, te DJ doprinos ostvaren je u suradnji s Lady Gagom i Yoko Ono.

Rock Caffe u petak od 22 sata nudi koncert acoustic tria Whiskey Train. Bend osnovan u siječnju 2015. godine djeluje u sastavu Adriano Lampalov Banila – vokal i gitara, Filip Džodan – gitara i vokal te Luka Žufić – bass. Članovi banda imaju bogato muzičko iskustvo, izvode različite žanrove glazbe te svoju različitost spajaju u repertoaru raznih hitova kultnih izvođača poput J.J Cale-a, The Beatlesa, Rolling Stonesa, Deep Purple-a, Pink Floyda i Franka Zappe, sl.

Subota nudi čak tri koncerta. Monteparadiso u Društvenom centru Rojc ugošćuje tri talijanska benda, Silenzio iz Vicenze te Reset Clan i Angossa iz Verone. Rock bar Mimoza donosi koncert benda Kung Foo Fightersa iz Rijeke. Predvođeni su Mihaelom Prosenom, vokalom i basistom riječkog NORD-a, poznatom odavno iz grupe Father. Bend je nastao iz ljubavi prema radu svjetski popularnog benda Foo Fighters, a ujedno je prvi i jednini njihov cover bend s ovog područja. Mega popularna grupa Foo Fighter održat će ove godine dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni, 18. i 19. lipnja.

Subota je u Rock caffeu Pula rezervirana za bend Muha, Veco&Co. Koncert započinje u 22 sata i za sve je posjetitelje besplatan. Projekt Klupska zima/Pula Live podržao je i radio Maestral na kojemu slušatelji imaju priliku doznati na vrijeme sve najave nadolazećih koncerata, a cjelokupni program projekta dostupan je u tiskanim i digitalnim brošurama  na službenim web stranicama Grada Pule www.pula.hr/live.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa