Romansa u Umagu: Ljubica hranila Ljubu na krevetu iz ruke

0
Foto: RTL
Foto: RTL

I dok su sinoć neki farmeri već odabrali svoje družice s kojima su se zaputili na željena odredišta, Ljubica je s Ljubom posebno uživala u Umagu, ali ponovno ju je uspio iznenaditi. ''Ja sam se probudila i vidjela da Ljube nema!'' rekla je Ljubica, no on se ustao ranije kako bi je iznenadio doručkom u krevetu. Ljubo je u njihovu hotelsku sobu ušetao s ružom u ustima. ''Imam manu da ljude volim činiti sretnima'', rekao je farmer, a Ljubica ga je odlučila na krevetu hraniti iz ruke, piše RTL.

''Ja nisam mogao ni sanjati da ću imati tako krasnu osobu kao što si ti'', rekao je Ljubo Ljubici. ''Malo se otvorio i možda je našao svoju pravu kraljicu pa sad kraljuje oko toga'', komentirala je ona farmerovo ponašanje.

Jacqueline je, pak, izrazila želju da na romantično putovanje Željko dođe u Sloveniju, a on je na to pristao. Budući da se par nije dugo vidio nakon završetka snimanja, jedva su čekali ponovno se družiti, a Jacqueline ga je odvela na Bohinjsko jezero gdje su se provozali u barci iako im je najveći problem bio otisnuti se s obale. Jacqueline je Željka iznenadila i ribičkim štapovima koje je ponijela pa je farmer morao pokazati i svoje ribičke kvalitete.

No Željku su bolje išle riječi hvale. ''Još nisam našao nijednu grešku na tebi, a to je gotovo nemoguće'', rekao je Željko Jacqueline što ju je zbunilo, ali i ugodno iznenadilo. ''I ti si simpatičan i imaš lijep, dubok, tajanstven pogled'', uzvratila mu je Slovenka, javlja RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa