šok u rapcu

Klubu ukrali troja vrata sa štokovima: 'Pratit ćemo internet oglasnike'

0
Valter Kodrin pokazuje gdje su stajala ukradena vrata
Valter Kodrin pokazuje gdje su stajala ukradena vrata

Troja PVC vrata sa štokovima ukradena su Nogometnom klubu „Rabac“, najvjerojatnije u noći s 4. na 5. ožujka. Bravarija je stajala s vanjske strane klupskih prostorija čekajući da bude montirana u njih. Riječ je o donaciji Valamara od prije približno godinu dana. „Troja vrata koja nam je Valamar donirao montirali smo. Namjeravali smo i preostala četiri, ali sada su troja od njih nestala. Četvrta vrata vjerojatno nisu odnesena zato jer su bez štokova“, objasnio nam je klupski oružar Valter Kodrin.

Uprava kluba vjeruje da će lopovi pokušati prodati ukradena vrata, pa će pratiti internetske oglasnike. Vrata se mogu prepoznati po tome što im je u unutrašnjosti štokova urezano "Rabac 1,2,3", pa mole potencijalne kupce mole da im jave ako naiđu na takvu ponudu.

Zajedno s preostalim vratima kradljivac je ostavio i dva prozora, donaciju Davora Blažine, a s Kodrinom smo razgovarali 6. ožujka dok je nadzirao montažu nadstrešnice tribina, koju je donirala tvrtka Herkul metali Sandra Golje. (Tekst: Robi Selan, foto: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa