Košarkaši Olive iz Vodnjana prvi na turniru u Pazinu

0
KK "Oliva" U9
KK "Oliva" U9

U organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i Košarkaškog kluba „Pazin“ proteklog je vikenda u Pazinu održan košarkaški regionalni turnir prvenstva Hrvatske za dječake, regije zapad, u kategorijama U-9 i U-11 za izravan plasman na državno prvenstvo.

U subotu je održan turnir u kategoriji U-11 na kojem su osim domaćina KK „Pazin“ sudjelovali i košarkaški klubovi „Oliva“ Vodnjan – Dignano, Crikvenica, FSV, Pula 1981 i Poreč. Nakon odigranih utakmica prvo je mjesto osvojila ekipa KK „Oliva“ Vodnjan – Dignano koja je u finalu slavila protiv ekipe domaćina KK „Pazin“ rezultatom 49:27.

 U nedjelju je održan turnir u kategoriji U-9 na kojem su nastupile ekipe košarkaških klubova Pazin, „Oliva“ Vodnjan – Dignano i Rovinj. Nakon odigranih utakmica prvo je mjesto kao i dan ranije također osvojila ekipa KK „Oliva“ Vodnjan – Dignano koja je u finalnoj utakmici slavila protiv ekipe domaćina KK „Pazin“ rezultatom 13:8. Ovim su rezultatima obje ekipe, KK „Oliva“ Vodnjan – Dignano i KK „Pazin“ u objema kategorijama U-9 i U-11 izborile plasman na državno prvenstvo. Po završetku turnira su svim ekipama koje su sudjelovale na turniru podijeljeni prigodni pehari i medalje.

KK "Oliva" U11

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER / BAGGAGE CARIER (M/Ž)

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA