'Sin se nagutao dima, ali uspio me probuditi. Imali smo sreće'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Dok su ukućani obiteljske kuće u Ulici braće Pesel u Rovinju u četvrtak oko pola četiri ujutro spavali, plamen je već gutao sve pred sobom. Nasreću, obitelj Dragana Sabljaka je zbog brze reakcije susjeda, koji su pozvali vatrogasce dok oni još nisu ni znali što se događa, izbjegla puno veću tragediju. Kako nam je ispričao Sabljak, požar je izbio u sobi njegova sina na katu, kad se sama od sebe zapalila električna grijalica. Vatra je zatim zahvatila madrac na kojemu je dječak spavao, a u svega nekoliko sekundi se proširila, piše 24sata.

- Sin se nagutao dima, ali je uspio izaći iz sobe i mene probuditi. Vatra je zahvatila i prozore, a gusti dim ispunio je kuću - ispričao nam je tužno. U tom trenu su već došli policija i vatrogasci, a u svom tom metežu hrabri je Dragan izvukao i troje maloljetne djece.

- Brzo smo reagirali i uspjeli se izvući. Mogu reći da smo imali veliku sreću. Hvala našim divnim susjedima koji su vidjeli vatrenu buktinju i odmah reagirali s pozivom vatrogascima pa nitko od nas nije stradao. Svi smo dobro, djeca su dobro, malo su se preplašila, naravno, kad su sve to vidjela, ali se nisu nagutala dima - kaže Sabljak dodajući kako tek treba utvrditi kolika je nastala šteta. - Gornji kat je uništen, ali nasreću nismo ostali bez krova nad glavom jer na donjem imamo prostora pa ćemo tu biti dok sve ne počistimo - kaže, piše 24sata.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK /ICA - KITCHEN WORKER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA