Istrijanke, jeste li spremne otvoriti svoje srce?

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Jeste li spremne otvoriti svoje srce i dati priliku ljubavi? Prijavite se i pronađite srodnu dušu u novoj sezoni 'Gospodina Savršenog'! Sve je u vašim rukama... 'Gospodin Savršeni' u prvoj sezoni tražio je ljubav svog života i pronašao je u atraktivnoj i odvažnoj Hani, a ako i vi želite doživjeti taj neodoljivi osjećaj avanture, uzbuđenja i najbolje od svega - vrhunca zaljubljenosti, prijavite se na www.rtl.hr/prijave. Ali požurite - prijave traju još kratko!

"Uskoro krećemo sa snimanjem druge sezone 'Gospodina Savršenog'! Sa zadovoljstvom vam mogu reći da ćemo putovati po cijeloj našoj zemlji i pokazati njezine ljepote u svjetlu romantike“, otkrila je Antonija Blaće. Druga sezona donosi nove uzbudljive avanture, mjesta i, naravno, novog fatalnog Gospodina Savršenog.

"Tu su i ekskluzivni luksuzni spojevi, puno adrenalina, ali isto tako i onaj svakodnevni život naših kandidatkinja i kandidata. Najvažnije je ipak kako će se rasplesti odnosi i ljubavne priče", kaže Antonija te dodaje: "Ponovno ćemo vam dati temu za prvu kavu na poslu, a vjerojatno i drugu. Pratit ćemo zajedno ljubavnu priču u nastajanju!" A tko je novi Gospodin Savršeni? Prijavi se i doznaj!

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA