Željko Bilić odveo cure u Bale i sve ih izljubio

0
Foto: RTL
Foto: RTL

'Istarski Casanova' Željko, kako ga je nazvala voditeljica Marijana Batinić, odveo je kandidatkinje u Bale, a one i dalje nisu u odličnim odnosima. - Majina ljubomora je sad već na vrhuncu i vidim da njezino ponašanje ne ide u dobrom smjeru - rekao je Željko. - Najprije bih se oženio s Jacqueline kojoj dosad nisam našao niti jednu manu - kaže farmer. Paulina ga je također nazvala Casanovom jer ima tu 'neku vibru'. Željko ih je, potom, sve izljubio.

- Konačno neki poljubac nakon nekoliko dana što smo kod njega - rekla je Maja koju, kaže, nije zasmetalo što je Željko pozvao Paulinu da nasamo razgovaraju. - Voljela bih ostati u nekoj vezi - rekla je Paulina Željku kojeg vidi kao pravog muškarca koji će stajati uz ženu. - Moja je želja da me Željko odvede do zlatarne, da mi kupi prsten i da se vjenčamo - rekla je Paulina. 

- Njezina samouvjerenost malo me odbija. Ipak treba vremena da se dvije osobe upoznaju, a prebrzo i prelako je ona to rekla da bi to bilo ozbiljno - rekao je Željko koji je djevojke izveo na večeru. Paulina je zapjevala pred svima 'Žale godine' uz koju je i plesala. - Malo mi je to smetalo. Dosta mi se nametala i htjela je da odvojeno sjedimo, a ja sam htio da svi zajedno budete - rekao je farmer. Maja je potom rekla farmeru neka ju odveze doma, a djevojke su pomislile da joj je to način kojim će udaljiti Željka od Pauline.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa