Nove prilike za vas: Ne propustite ovotjedne super poslove!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske te traže pojačanje: Prodavača, Zamjenika poslovođe i Poslovođu za gradove Dubrovnik, Pula i Rijeka. Komunikativni ste, pouzdani i predani u radu te imate najmanje srednju stručnu spremu. Prijavite se do 8. ožujka.

DRACO d.o.o. djeluje već 20 godina postavljajući standarde za hidroizolacijske sustave, razvijajući nove tehnologije i proizvode s naglaskom na kontrolu kvalitete i brigu o okolišu. Radno mjesto je Consultant engineer / Inženjer konzultant , a mjesto rada je Istra. Nude iznadposječno visoku plaću sukladno odgovornosti i kvartalne bonuse. Prijave primaju do 14. ožujka.

BIPA d.o.o. je maloprodajni lanac drogerija koji broji više od 650 djelatnika i preko 100 prodavaonica gdje kupci/klijenti stvaraju sjajne prilike u obliku dobrih ponuda, cijena i sjajnog iskustva kupovine. Trenutno imaju otvorene sezonske pozicije: Prodavač / blagajnik za Krk, Rab, Mali Lošinj, Senj, Poreč, Rovinj, Umag, Pula, Novalja, Zadar, Vodice, Šibenik, Split, Makarska, Trogir i Korčula. Prijavite se do 21. ožujka.

Školska knjiga d.d. vodeći je nacionalni i regionalni nakladnik koji svojim programima zadovoljava potrebe cjelokupne populacije te svojim izdanjima ulazi u svaki dom i struku. Ako imate najmanje tri godine  iskustva na promotivnim i prodajnim poslovima prijavite se za radno mjesto Stručni suradnik za promociju. Mjesto rada je: Zagreb, Rijeka, Pula, Split, Zadar i Varaždin, a prijave primaju do 6. ožujka.

NEW YORKER CROATIA d.o.o. sa svojih 1.000 poslovnica u 40 zemalja svijeta i preko 18.000 zaposlenih spada u najuspješnije međunarodne modne maloprodajne lance za mlade. Za poslovnice u Zagrebu, Puli, Splitu i Imotskom traže: Suradnike u prodaji. Zadaci posla: savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentacija robe i rukovanje ključnim pokazateljima poslovanja. Prijavi se do 12. ožujka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa