Planula kuća u Rovinju: Spasili troje djece i troje odraslih ljudi

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Rovinjski vatrogasci spasili su troje maloljetne djece i troje ljudi iz požara koji je izbio u četvrtak oko 3,40 sati na prvom katu kuće u Rovinju, među kojima je jedan muškarac prevezen u bolnicu, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava istarska. Dvije punoljetne i tri maloljetne osobe neozlijeđene su izvučene izvučene iz stana, a muškarac je zbog udisanja dima prevezen u pulsku Opću bolnicu. Policija je dojavu o požaru na prvome katu kuće u Ulici Pessel u Rovinju zaprimila u 3.40 sati, a na gašenje su upućeni rovinjski vatrogasci.

Požar je lokaliziran već oko 4 sata, a iz stana su vatrogasci izvukli troje malodobne djece u dobi od dvije do 14 godina te tri punoljetne osobe od kojih je jedna, zbog udisanja dima, prevezena u pulsku bolnicu, piše 24sata

Policijski službenici su u suradnji s inspektorom zaštite od požara PU istarske obavili očevid te su utvrdili da je uzrok požara kuće u Ulici Braće Pesel u Rovinju, prijenos topline s grijalice na namještaj, u sobi u kojoj je boravio 20-godišnjak. Dim se proširio u prostor potkrovlja u kojem su bili 38-godišnjakinja i 40-godišnjak te troje djece. Zbog udisanja dima, 20-godišnjaku je pružena pomoć u OB Pula te je nakon pružene liječničke pomoći pušten kući. U događaju je nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa