Vikend istarskih tartufa dodjelit će priznanja za Najtartuf, Najuređeniji štand i Naj vino

0
Bijeli tartuf - jocker
Bijeli tartuf - jocker

U prostorijama ureda TZ Buzeta, 20. listopada, održana je konferencija za novinare povodom Vikenda istarskih tartufa, koji se održava ovog vikenda u Buzetu, Gradu tartufa. Na konferenciji su bili nazočni predsjednik TZ Buzeta Valter Flego, direktorica TZ Buzeta Nada Prodan Mraković i tajnik SRK "Alba" iz Labina, Alen Paliska. Predstavljen je program Vikenda tartufa, te noviteti ovogodišnjeg programa.

Kao i prijašnjih godina, posjetitelji će moći pogledati izložbu tartufa , degustirati, kupiti tartufe i proizvode od tartufa,  te istarske domaće proizvode. Već treću godinu zaredom, sam početak manifestacije obilježiti će treking utrka pod nazivom "Lov na tartuf", koja će početi u subotu 03. studenog u 10 sati,  a istog dana u 12 sati održat će se Smotra i revija pasa (lovački psi, psi tartufari i kućni ljubimci).

Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći i sudjelovati u Radionici domaće tjestenine i Maloj školi kuhanja uz profesionalnog kuhara, te pogledati Cooking show sportskih udruga i klubova s područja grada Buzeta.

Ove godine novost je dodjela priznanja za Naj tartuf, Najuređeniji štand, te Naj vino Vikenda istarskih tartufa 2012. Uz to, svakako je zanimljiv događaj predstavljanja proizvodnje i showrooma obiteljske firme Natura Tartufi, koja će se održati na lokaciji Srnegla 21, Buzet.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa