Sve je više pretile djece, jesu li dva sata tjelesnog dovoljna?

0
Bojan Prusac i Branko Biočić
Bojan Prusac i Branko Biočić

Pred nama je druga emisija “Sport u Istarskoj županiji” koja ovog puta donosi četiri reportaže. Bit će prikazana 24.02.2019. u 10. Termini repriza su 26.02.2019. u 19:30 i 1.03.2019. u 8 sati. Urednik i voditelj emisije je Branko Biočić, a snimatelj i montažer Bojan Prusac. Već prva emisija SPTV-a “Sport u Istarskoj županiji” pokazala se izuzetno zanimljivom sportskoj javnosti i to u cijeloj Hrvatskoj, a naročito u Istri.

- Četiri do pet priloga u emisiji koji se bave radom u klubovima, (ubuduće će priloga biti i iz školskog sporta, sportske rekreacije i sportskih manifestacija) već su u prvoj emisiji ukazali na svježinu i dinamičnost u radu sportskih klubova. U prilozima od svega 4-5minuta njihovi autori, iskusni novinar Branko Biočić i inovativni snimatelj Bojan Prusac na vrlo zanimljiv način koriste relativno kratko vrijeme da svakog gledatelja upute u razloge i zadovoljstvo sportaša i njihovih trenera da se bave baš sportom kojega su odabrali u klubu kojeg su odabrali. Emisija je posvećena i informiranju roditelja o mogućnostima koje imaju kako bi svoju djecu usmjerili u sport radi njihovog skladnog razvoja i zdravlja, kaže predsjednik Sportske zajednice Istarske županije, Mladen Pavićević.

Druga emisija „Sport u Istarskoj županiji“ donosi reportažu o školskom sportu u Istri u kojoj možete saznati koji su sportovi najrasprostanjeniji i najuspješniji u istarskim osnovnim i srednjim školama, koje su škole i profesori najuspješniji te je li dva sata tjelesnog odgoja dovoljno za djecu među kojima je sve više pretilih zbog premalog kretanja i bavljenja sportom. Reportaža o Rukometnom klubu „Buzet“ donosi razgovor s trenerom Mariom Sirotićem i igračima tog kluba koji se pokušava vtariti u Premijer ligu.

Slične ambicije imaju i u Ženskom odbojkaškom klubu „Rockwool“ iz Rovinja koji je nekada bio član Super lige a sada se iz B lige želi vratiti u elitni razred hrvatske ženske odbojke. U reportaži iz Judo Klubu Istarski borac, aktualnom seniorskom prvaku Hrvatske čiji članovi svake godine osvajaju između 20 i 30 medalja na domaćim i inozemnin natjecanjima saznat ćete što pulske judaše očekuje ove godine i tko ima najviše izgleda da postane prvi judo olimpijac.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA