pulska glumica

Bila je hrvatska 'ružna Betty', a onda se pretvorila u pravu ljepoticu

0
Lana Gojak prije i sada
Lana Gojak prije i sada

Pulska glumica Lana Gojak pojavila se na otvorenju jedne zagrebačke poliklinike koja prvenstveno brine o ljepoti poznatih i nepoznatih dama. Glumica već dulje vrijeme privlači pozornost svojim atraktivnim izgledom. Ne bi to bila nikakva novost da je šira javnost nije upoznala u hrvatskoj verziji 'Ružne Betty'. Naime, Lana je prije više od 10 godina utjelovila Ninu u RTL-ovoj seriji 'Ne daj se, Nina', tijekom koje je glumila slatku i debeljuškastu djevojku iznimnih poslovnih sposobnosti, ali i apsolutno modno netalentiranu, donosi 100posto.

Bila je to njezina prva velika televizijska uloga, dobila ju je istog dana kada je diplomirala na Akademiji. Proslavila se kao bucka, no iza kamere je vodila bitku s kilogramima. 'Probala sam razne dijete, brojala kalorije, izgladnjivala se pa u noćnim satima brstila frižider sve dok nisam promijenila svoj odnos prema hrani. Pročitala sam puno knjiga, naučila kombinirati namirnice i kakva mi hrana odgovara. Uz to sam prije manje od dvije godine počela i trčati', rekla je prošle godine za Gloriju Lana o borbi sa suvišnim kilogramima.

Sve je, dodala je tada Gojak, u balansu te duhovnom miru. Ona ga svakako ima, osim karijere koja sjajno ide, već je dugi niz godina u vezi sa Sinišom Bajtom. Prošle godine su se i zaručili te planiraju svadbu. Lana ne skriva ni na svojim društvenim mrežama koliko uživa u ljubavi, ali i novoj liniji koja je zaista sjajna, piše 100posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa