dora

Elis je vodila, ali u obećanu zemlju ipak putuje 'Anđeo' (video)

0
Elis Lovrić
Elis Lovrić

Zahvaljujući glasovima žirija i publike, Roko Blažević (18) novi je pobjednik Dore. Splitski pjevač osvojio je najveći broj bodova ocjenjivačkih sudova, ali i gledatelja te si osigurao put u Izrael, gdje će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. Rapčanka Elis Lovrić nastupila je pod rednim brojem 9 s pjesmom 'All I Really Wan' koju je odsvirala na gitari.

Elis je neko vrijeme vodila te se izmjenjivala u vodstvu s Rokom Blaževićem, koji je imao upečatljivi kostim anđela. Za Elis je glasao pulski te još neki HRT centri iz kojih je organizirano glasovanje. Na koncu, Elis je bila trećeplasirana. Zanimljivo da je zadarski studio najveći broj bodova dao umaškim rockerima Manntra, čiji je rockerski nastup odskakao od ostalih izvođača, a podršku, iako ne tako veliku, dobili su i iz HRT centra Vukovar.

Bodovi žirija dijelili su se iz deset gradova. Dubrovnik je 12 bodova dao Roku, deset Elis, a osam Loreni. Knin i Šibenik 12 bodva dali su Elis, deset Loreni, a osam Luki Nižetiću. Osijek je 12 bodva dao Emi Gagro, deset Elis, a osam Roku. Pula je 12 bodva dala Elis Lovrić, deset Luki Nižetiću, a osam Bernardi. Rijeka je 12 bodva dala Roku, deset Manntri, a osam Emi Gagro.

Split je 12 bodva dao Roku, deset Loreni, a osam Luki Nižetiću. Zadar je 12 bodva dao Mantra, deset Bernardi, a osam Loreni. Varaždin i Čakovec su 12 bodva dali Beti Sudar, deset pjesmi Emi Gagro, a osam Domenici. Vukovar je 12 bodova dodijelio Bernardi, deset Kim Verson, osam Manntri. Zagreb je 12 bodova dodijelio Luki Nižetiću, deset Loreni, osam Roku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa