Sljedeći tjedan je Tjedan psihologije

0
Tjedan psihologije
Tjedan psihologije

Pred nama je 12. Tjedan psihologije u Hrvatskoj, koji će se održati i obilježiti od 18. do 24. veljače 2019. različitim događanjima i aktivnostima psihologa u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

U Istri se održava u suorganizaciji Društva psihologa Istre, a kao i svake godine, u njegovu su se realizaciju uključile i psihologinje Labinštine. Održavanje Tjedna psihologije podupire i Grad Labin kroz projekt Labin Zdravi grad.

Aktivnosti Tjedna psihologije bit će zanimljiva predavanja i tematske radionice. U ponedjeljak, 18. veljače će psihologinja Lorena Černjul održati radionicu za učenike 2. razreda osnovnih škola „Tko je školski psiholog“ u Osnovnoj školi Matije Vlačića, dok će se u utorak, 19. veljače održati predavanje „Što kad dijete tuguje? – kako djetetu važne osobe mogu pružiti podršku u procesu tugovanja“  koje će držati Anna Goreta Giannini i Hana Šiljan Bembić u školskoj knjižnici Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ za sve građane. Za učenike srednje škole psihologinja Mirjana Dobrić održat će radionicu „Mentalno zdravlje mladih i digitalni svijet“ u četvrtak, 21. veljače u Srednjoj školi Mate Blažine.

Dubravka Ujčić Lukšić održat će dva predavanja, i to: „Konflikti – sjaj, bijeda i destrukcija“  u petak, 22. veljače  u 17 sati u Osnovnoj školi Matije Vlačića te predavanje Sram u srijedu, 27. veljače u 17.30 sati u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Potpićan.

Dubravka Ujčić Lukšić i Hana Šiljan Bembić najavit će program Tjedna psihologije  u radijskim emisijama Radio Labina „Istarski prvi“, „Donna“ i „Putevima srca“.

Sva su događanja u Tjednu psihologije besplatna, a kompletan program za cijelu Istru bit će dostupan na stranicama Društva psihologa Istre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa