Porečki skijaši idu na put: 'Lani je bilo vrlo veselo' (foto)

1

I ove godine Ski klub Poreč organizira Otvoreno prvenstvo Poreča, 11. po redu, u veleslalomu za mladež i rekreativce koje se boduje i za Kup Istre. Natjecanje će se održati 23. veljače u poznatom talijanskom skijalištu Zoncolan (Ravascletto) kod Udina. Izlet je organiziran i za «obične» šetače, skijaše-rekreativce i ljubitelje snježnih ugođaja. Sama utrka se održava na osiguranoj i obilježenoj stazi, a slobodno skijanje, šetnja po snježnim planinskim proplancima, ili uživanje u furlanskim delicijama na lijepo uređenom skijalištu do kojega vozi, na 1.736 metara nadmorske visine, gondola direktno s parkirališta.

Proglašenje pobjednika i dodjela priznanja za plasmane u svim kategorijama, od djece do veteranki i veterana, bit će, uz već tradicionalnu feštu, na glavnom platou u 14 sati. Ski klub Poreč za ovu priliku organizira jednodnevni izlet autobusom. Polazak je predviđen iz Poreča ispred dvorane Veli Jože u 5 sati, uz prigodnu cijenu od 120 kuna po osobi. Dolazak u Ravascletto je predviđen u oko 9 sati. Polazak autobusa iz Ravascletta je oko 17.30 sati. Cijena jednodnevne ski-karte, samo za ovu priliku, iznosi 28 eura, odnosno 10 eura samo za gondolu do vrha skijališta.

Informacije, rezervacije i detalji o izletu i takmičenju mogu se dobiti kod: Igora Lakovića na tel. 091 101 7553, Marija Paljara na tel.091 224 3131, Damira Černca na tel. 095 856 8329,
Lorisa Benassija na tel. 095 914 5927 ili na e-adresi kluba: skiclubporec@gmail.com.

Ski klub Poreč poziva sve ljubitelje zimskih radosti da iskoriste ove izuzetno povoljne uvjete, upriličene radi populariziranja odlazaka na snijeg. Prošle godine je na Zoncolanu bilo vrlo veselo, kao, uostalom i prijašnjih godina, pa nema razloga da tako ne bude i ove. A kako je bilo 24. veljače 2018, kada je ukupni pobjednik bio Bojan Božić, može se vidjeti u fotogaleriji u prilogu. Svi natjecatelji u akciji, proglašenje pobjednika i popratna događanja na zajedničkoj veselici bit će i ove godine ovjekovječeni i publicirani na istarskim portalima. (Foto: Vlado Bugarin)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA