'Moja Koko je cvilila i plakala, a on ju je iznova ubadao nožem'

0
Foto: 24sata/Facebook
Foto: 24sata/Facebook

Moj Koko je bio predivan pas i nakon što je mučki ubijen naša obitelj je prežalosna. Majka i otac su mi dijabetičari i njima je sve to teško palo. Pas staford bio je odgojen da bude dobar i miroljubiv s djecom. Nikada nikome ništa nažao nije učinio, i bio je blage naravi. Slomljeni smo svi. Bio je to moj peti pas, a svi su do sada preminuli od starosti, jecala je neutješna vlasnica (41) iz Pule, piše 24sata.

- Ma ona je spavala do jučer s mojom djecom.Koliko je bila dobra i nježna govori podatak da se  uopće nije branila,već je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni. Nakon nekoliko metara se srušila, a krv iz nje šikljala svuda uokolo. Samo me gledala - ispričala je neutješna žena. Kaže da je toga dana šetala dublje kroz šumu kako bi pustila psa da se istrči. Tamo su naišle na mladića.

-  On je s jednom curom i psom čučao u grmlju. Prošli smo pored, a pri povratku, nakon otprilike sat vremena, Koko je krenula da ih pozdravi, ništa više. Čim je prišla, on je uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i rukom krenuo prema Koku. Sve se brzo odigralo i nisam shvaćala što se događa. Moj pas je cvilio, plakao, a on ga je iznova ubadao. U jednom trenutku Koko se okrenula i vraćala prema meni, kada je pala. Na žalost, nisam uspjela spriječiti veliko krvarenje. Nje više nema - očajna je vlasnica, piše 24sata.

U nedjelju, 10. veljače 27-godišnji muškarac prijavio je pulskoj policiji da ga je dan ranije oko 15.30, u Šijanskoj šumi u Puli, dok se šetao s djevojkom i psom pasmine Koker napao pas pasmine Staford koji je do njih dotrčao bez povodca. Kako bi spriječio daljnji napad na svog psa i sebe samoga, ozlijedio ga je džepnim nožem.

Isti dan pulskoj je policiji prijavu podnijela i 41-godišnja vlasnica psa obzirom je Staford od zadobivenih ozljeda uginuo. Policijski službenici na mjestu događaja obavili su očevid, prikupili obavijesti od svjedoka događaja, te zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja proveli kriminalističko istraživanje. O svemu utvrđenom bit će dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa