'Navikao sam na mlade bake, s ovom je već dvije godine'

0
Foto: RTL/24sata
Foto: RTL/24sata

Farmer Boris Kolesarić (27) iz Poreča prijavio se u emisiju 'Ljubav je na selu' kako bi našao djevojku za sebe. Dok je polovica Slavonaca otišla put Irske i Njemačke, mlađahni Boris odabrao je malo drugačiji put i iz Valpova došao u Poreč kako bi nastavio obiteljsku tradiciju. Danas dane provodi okružen prekrasnim konjima koje je njegov djed spojio s turizmom. A Borisov djed… e, on je tek posebna osoba. U Borisovom životu upisan je velikim slovima. Vrlo osebujna karaktera, uvijek je bio tu uz njega, a s njim i djedova nova obitelj, piše RTL, prenosi 24sata.

- Navikao sam na mlade bake, deda je s ovom bakom već dvije godine. Tako da mi nije to ništa čudno - kaže Boris. - Htio bih cijeli svoj život to radit. To me najviše veseli - kaže Boris dok mazi Mirka, svog najstarijeg konja. - Imamo sedam konja i najdraži mi je lipicanac Storm. Jašim od petnaeste godine konje - dodao je Boris.

- Boris je dobar čovjek i voljela bih da nađe ženu koja voli životinje jer on svo svoje vrijeme provodi sa životinjama i radeći sa životinjama. Voljela bih da nađe ženu koja će ga poštovati njegov stil života koji uključuje životinje - kaže Borisova baka, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa