komunalna naknada

Spasitelj Uljanika ne plaća račune, moraju pokretati ovrhu

0

Brodosplit je tvrtka koja bi trebala spašavati Uljanik i 3. maj, a gradski vijećnik stranke Pametno u Splitu zapitao se na Facebooku kako će do toga doći kada grad Split od Brodosplita komunalnu naknadu potražuje preko ovrhe jer Brodosplit komunalnu naknadu nije plaćao na vrijeme. Naime, Jakov Prkić, gradski vijećnik stranke Pametno u Splitu, objavio je na Facebooku odgovor gradske uprave na vijećničko pitanje. Pitao je plaća li Brodosplit uredno komunalnu naknadu gradu Splitu, piše Index.

"I tako, spominju se puste milijarde kuna koje bi kroz 10 godina u Uljanik uložio Brodosplit, a taj isti Brodosplit ne plaća redovito komunalnu naknadu gradu Splitu pa grad mora pokretati ovršne postupke. Nije jasno je li Brodosplit nema novca ili mu nije stalo do Splita ili se jednostavno bahate. Bilo kako bilo evo kratke kronologije: 
3. listopada 2018. vijećničko o eventualnom dugu 
2. studenoga 2018. pokrenuta ovrha
26. studenoga dobio odgovor na vijećničko pitanje
29. studenoga 2018. zatražio uvid u dugovanje, odgovor nisam dobio u zakonskom roku
10. siječnja 2019. grad ovrhom došao do novca
21. siječnja 2019. uz ispriku dobio traženu informaciju

E sad je l' do mene ili bi dug svejedno bio naplaćen ne znam, ali Brodosplit baš ne voli plaćati komunalnu naknadu. Kupuješ Uljanik, a ne plaćaš komunalnu naknadu. Nije baš neka poruka", napisao je, prenosi Index.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa