Bunio se zbog kruha u Lidlu: 'Pa lijepo piše kratkotrajna ponuda'

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Ovako se tretiraju kupci u Lidlu Umag nakon sezone, još minimalno dva sata prije zatvaranja, hvala očito su vam turisti draži od nas domaćih", komentirao je koncem lanjske godine na društvenim mrežama jedan Umažanin, objavivši fotografiju skoro potpuno praznih polica pekarskih proizvoda u Lidlu. "Radi se  o tome da nema kruha", dodao je Umažanin, a jedan mu prijatelj odgovorio: "Pa neće peći sat vremena prije zatvaranja". 

"Pa brate stavi 3-4 kruha i super, i ovako im treba da se ispeku cca 15 minuta." odgovorio mu je Umažanin, na što su mu rekli da svaki dan ostane kruh i baca se, a on je pak odvratio da "povrata se uvijek treba imati". "Sad će jadni radnici dobit po nosu zbog ovog a stvarno ne mogu više raditi od ovog, njih je samo 2 max 3 po smjeni", "Pa nek ih zaposle više, kad je manjak radnika logično je da ih se zaposli da posao ne trpi i da kupci budu zadovoljni", komentirali su na Facebooku. 

"Ja često svratim poslije posla iza 15h i također je skoro sve prazno", "Lidl isto radi do 21 ali već u pet popodne nema više kruha zato meni nije ništa čudno", "Neki dan sam bila i 4-5 sati prije zatvaranja pa nije bilo kruha, peciva nijednog... par sir-šunka u lisnatom samo", "Pa lijepo piše kratkotrajna ponuda", komentirali su uz smijeh na društvenim mrežama.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa