Evo koje će žene Željko Bilić dovesti u svoju kuću s bazenom!

0
Željko Bilić (foto: RTL)
Željko Bilić (foto: RTL)

Željko Bilić (42) iz Bala u Istri ima sve što jedna djevojka može poželjeti: kuću s bazenom, masline i dobar posao. Jedino što mu u životu nedostaje je ljubav, a to će se, nada se, ubrzo promijeniti. U desetoj sezoni 'Ljubav je na selu' Željko je odabrao djevojke koje će povesti na svoje imanje, piše RTL.

Irma Igrec (44), Zagreb

Simpatična Irma voli se šaliti i vrlo je komunikativna, no priznaje da katkad zna biti tvrdoglava i zločesta. Hobi joj je skupljanje ukrasnih kutija, a slobodno vrijeme najradije provodi s prijateljicama izlazeći u kafiće i klubove. Živi s roditeljima u kući na kat gdje ima svoj odvojeni stan, a radi u hotelu za pse. Irma bi u budućnosti voljela imati mnogo djece. Njezin budući partner ne mora brinuti jer odlično se snalazi u kućanstvu, a ima i iskustva s peradi.

Senka Stanić-Laća (50), Karlovac

Senka je draga i simpatična Imoćanka iz Splita koja trenutno boravi u Karlovcu. Za sebe kaže da je dobra u duši, iskrena, poštena i spremna pomoći svakome, ali i pomalo tvrdoglava. Iza nje je veza od 19 godina u kojoj ima kćer Anu, koja je također u emisiji. Iako ne zna raditi u poljoprivredi, Senka zna kako zabaviti muškarca jer u slobodno vrijeme pjeva na feštama i zabavlja se s prijateljima. Traži partnera koji ima 'ono nešto', a važno joj je da je vjernik, dobar i pošten.

Ruža Pejić (44), Slavonski Brod

Ruža je Brođanka s adresom u Zagrebu. Po zanimanju je konobarica, no trenutno je nezaposlena. Bila je u braku 14 godina, nakon kojih je imala nekoliko dužih veza, ali nije pronašla srodnu dušu. Najljepši događaj u životu joj je rođenje sina. Ruža za sebe kaže da je društvena, čvrsta i vrijedna. Farmerski poslovi nisu joj strani jer je odrasla na selu, a i u kućanstvu se odlično snalazi. Želi upoznati savršenog muškarca s kojim bi živjela, po mogućnosti na moru, pa bi Željko mogao biti ono što traži.

Maja Lena Kovačević (22), Čazma

Maja Lena bila je jedna od Jovanovih djevojaka, no nakon što ju je on poslao kući, Željko ju je pozvao k sebi. Gledatelji je se možda sjećaju iz osme sezone emisije. Mlada konobarica ponovno se prijavila jer, kaže, želi biti popularna. Opisala se kao dobra, zabavna i humoristična osoba, a od muškarca očekuje iskrenost, poštenost i zabavu. U budućnosti bi se voljela udati i imati djecu, a u vezi nikad ne bi podnijela laž i prevaru. Nove avanture farmera iz 'Ljubav je na selu' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u, a ako ste propustili epizodu, možete je pogledati na RTLplayu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa