Tražite novi posao? Ostvarite karijeru u jednoj od ovih tvrtki!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Jadranka trgovina d.o.o. jedna je od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, a trenutno zapošljava radnike na pet pozicija: Prodavač, Pekar, Skladišno- transportni radnik, Poslovođa maloprodajnog sezonskog objekta i Djelatnika na pranju posuđa. Mjesto rada je Mali Lošinj. Detalji se nalaze u oglasu, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 6. veljače.

Slogan GP KRK d.d. je “čovik, ruki, delo“ te je jedna od najznačajnijih hrvatskih građevinskih tvrtki. Trenutno traže zaposlenike za dvije pozicije: Zamjenik voditelja odjela za elektrotehničke radove i Tehnički voditelj kamenoloma. Nude stimulativni i redoviti osobni dohodak te ostala primanja u skladu s kolektivnim ugovorom za graditeljstvo, afirmativne uvjete rada te mogućnost napredovanja u struci, a prijaviti se možete do 4. veljače. Mjesto rada je Krk.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno  zapošljava više od 2.800 djelatnika. Traži veći broj Prodavača za rad na Hvaru, Braču, Dubrovniku i Istarskoj županiji. Radni zadaci su: izlaganje robe, kontrola kvalitete i roka trajanja robe, rad na blagajni, brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova, izražena ljubaznost prema kupcima. Ukoliko ste se pronašli u ovom opisu prijaviti se možete do 12. veljače.

System Bee d.o.o. je tvrtka koja se bavi pružanjem managed web infrastruktura i uslugama savjetovanja u procesu izgradnje infrastruktura.  U potrazi su za radnikom na poziciji Linux system administrator. Mjesto rada je Pula, a plaća od 7.500 do 15.000 kn. Svi zainteresirani se mogu prijaviti do 4. veljače.

TV Istra je najgledanija regionalna televizija u Hrvatskoj s tradicijom. Zbog širenja poslovnih aktivnosti traži Djelatnika na području prodaje oglasnog prostora Pazina i Pule, koji će se priključiti timu s vizijom i tako omogućiti zajednički napredak. Smatrate li da posjedujete potrebne vještine i znanje prijavite se na oglas do 4. veljače.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa